Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +456
Dzisiaj w #maszprawo o tym, czy czy skazany adwokat od "trumny na kółkach" zapłaci 150.000 zł rodzinom ofiar? Pełnomocnik oskarżycieli posiłkowych poinformował, że kieruje sprawę do komornika, a ja znalazłem w Krajowym Rejestrze Zadłużonych umorzone bezskuteczne egzekucje wobec Pawła K.
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
źródło: grafika2
Pobierz
KjatanSveisson +11
#perfumy
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000006820
Pobierz

Nowy projekcik, rozbudować POC na ile budżet pozwoli, czyli miesiąc, może półtora pracy. Z klientem rozmawiałem już trzy razy przed startem, ale od dwóch dni faktyczna robota. Jedno spotkanie co półtora tygodnia by pokazać progres, zero teamu, zero agile.
Idealna robota do świąt, muszę tylko PMowi wysłać info, że wezmę na święta kilka dni urlopu. To dość zabawne, że robiąc dla firmy która zatrudnia 30k ludzi tak na prawdę robię sam. Jak za czasów studenckich gdy wszedł projekt, tylko wtedy projekty wychodziły różnie, no i przy budżecie 2000 zł.
taki to se pokoduje