Aktywne Wpisy

mirko_anonim +68
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

A330 +370
źródło: 1000028454
Pobierz

Nowy projekcik, rozbudować POC na ile budżet pozwoli, czyli miesiąc, może półtora pracy. Z klientem rozmawiałem już trzy razy przed startem, ale od dwóch dni faktyczna robota. Jedno spotkanie co półtora tygodnia by pokazać progres, zero teamu, zero agile.
Idealna robota do świąt, muszę tylko PMowi wysłać info, że wezmę na święta kilka dni urlopu. To dość zabawne, że robiąc dla firmy która zatrudnia 30k ludzi tak na prawdę robię sam. Jak za czasów studenckich gdy wszedł projekt, tylko wtedy projekty wychodziły różnie, no i przy budżecie 2000 zł.
taki to se pokoduje