Wpis z mikrobloga

Biała odwaga” za mną. W Amazonie podzielona jest na trzy odcinki. Za długie intra. Chcesz, się dowiedzieć co dalej, oglądasz skały z drona. Ale reszta mocne, dobrze zrobione, podobało mi się. Warto poświęcić te półtorej godziny.

#film #amazon #bialaodwaga #gory #tarty #goralenvolk #rodzina #malopolskie #podhale #zakopane #film #kino #poludnik24filmy
Poludnik20 - „Biała odwaga” za mną. W Amazonie podzielona jest na trzy odcinki. Za dł...

źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-02 15-48-21

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Poludnik20: oprócz Woronowicza, który zawsze nawet w reklamach jest super, oprócz niego mniej znani aktorzy – świetnie grają. Są fragmenty po niemiecku (tłumaczone jedynie napisami), gdyby nie fiszki które można wyświetlić przy przypauzowaniu, początkowo myślałem, że to Niemcy. Np. naukowiec od raz, czy główny SSman.
  • Odpowiedz
@Poludnik20: Wydaje mi się, że w filmie nie ma pewnych scen. Przykładowo nie pamiętam Woronowicza, ale mogę się mylić :)
Co do samego filmu, imponujące sceny wspinaczki. Na facebooku wyświetlają mi się posty instruktora, który uczył wspinaczki aktorów.
  • Odpowiedz