Wpis z mikrobloga

@DrTRAPH0USE: dla komentujących = w anglojęzycznym necie nadal śmieją się z Rumunów, niekoniecznie Romów. Mem nie ma błędu, jest celowo tak zrobiony. Masa Rumunów oszukuję/okrada ludzi np w Paryżu.

To tak jak Polacy, gdzie większość gorszego sortu wyjechała do innych krajów EU.
  • Odpowiedz
@Dorianek: poznałem wielu rumunów i są to spoko ludzie
W większości oczywiście, bo wśród Polaków też znajdziesz scamerrow
Pytanie - skąd wiesz ze większość biały oszustów to Rumuni? Bardziej stawiałbym na ruskich ale nie mam danych
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: @i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo no jak w jakimś kołchozie macie doświadczenia z kwiatem narodu rumuńskiego to tak samo jakby angole oceniali nasz nardód na podstawie łysych dresów, którzy emigrowali do fabryk smrodu w peterborough. jak z normalnymi ludźmi z rumuńskich firm się dogoadywałem czy w bukareszcie to było naprawdę ok.
  • Odpowiedz
no jak w jakimś kołchozie macie doświadczenia z kwiatem narodu rumuńskiego to tak samo jakby angole oceniali nasz nardód na podstawie łysych dresów, którzy emigrowali do fabryk smrodu w peterborough. jak z normalnymi ludźmi z rumuńskich firm się dogoadywałem czy w bukareszcie to było naprawdę ok

@inrzynier: Po cholerę mnie wołasz jak nie mi odpisujesz.
  • Odpowiedz