Aktywne Wpisy

Sonny86 +1139
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +18
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Twoje wysrywy w stylu migające zielone to obecne żółte. Żółte światło to to samo, co czerwone, NIE MOŻNA ZA NIE WJECHAĆ. Różni się jedynie tym, że jak Ci się zapali nad głową, jedziesz 50kmh i masz 10m do świateł, to warunkowo możesz przejechać. W każdym innym przypadku żółte = czerwone.
Jakim trzeba być "kierowcą", żeby takie rzeczy proponować, i jeszcze się sadzić?
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #samochody #polskiedrogi
źródło: Screenshot 2024-12-01 at 17-06-11 Dlaczego zielone światło nie zaczyna migać na kilka sekund przed zmian... (@b_oski) Wykop.pl
Pobierz@manjan: Tak swoją drogą to jedyne co bym zmienił w obecnych przepisach dotyczących świateł to sekwencje z żółtym.
Obecna sekwencja jest taka: