Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop14 @wykop14 jak nie wiesz, czy masz ADHD kup fetę i zobacz jak na Ciebie działa. Sole są najmocniejsze ns rynku, ale to musiałby być import decelowy. Ja zajadam się symkinetem czyli polski odpowiednik medikinektu 60 mg dziennie i działa. Metylofenidat jest najmocniejszy u nas dostępny na rynku. Zresztą wybył 300-400 na psychiatrę który się specjalizuje w ADHD i zrób testy.
  • Odpowiedz
@wykop14: idź do psychiatry. I posłuchaj mnie teraz uważnie. NIGDY nie mów im, że przesadzałeś/przesadzasz z używkami. Oni trzęsą portkami jak normalnemu człowiekowi mają wypisać stymualnt, a co dopiero człowiekowi wyższego ryzyka...
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak I tak to nic nie wniesie, a może potencjalnie mu zaszkodzić podzielenie się ta informacją. To co mówisz w dalszej wypowiedzi jest trafne i zgodne z obecną wiedzą, ale dla lekarzy to lek rpw i mają to z tyłu glowy. Mówię to na podstawie własnych doświadczeń.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrocznyZiemniak @kilertesciowej1927 Wolałbym powiedzieć mu wszystko, o piciu też. Chyba że bym nie mówił, a on sam by zapytał, dopytywał. W ogóle jakby zapytał dlaczego przyszedłem, to wolałbym mu dać napisany właśnie taki skrót, bo pewnie coś mi wyleci z głowy i nie powiem o czymś, być może istotnym. Jeszcze mi się przypomniało, że jak piłem, to często gubiłem bluzy czy kurtki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykop14: K-----s miło słychać że nie tylko ja mam taką sklerozę, zawsze mnie rozpierdałał przypadek jak miałem jechać na wakacje ze znajomymi, przypomniało mi się że muszę wstąpić na chwilę do mieszkania, weszliśmy na 5 min ..... i spędziliśmy tam z godzinę bo szukałem kluczy do auta które miałem w ręce 5 min wczesniej xD
  • Odpowiedz
  • 0
@MrocznyZiemniak: Muszę zacząć żyć spokojnie, bo takich przypadków spiesząc się, będąc rozkojarzonym, mógłbym opisać dużo. Kilka dni temu miałem to samo z kluczami, zbierając się autem po Mamę do szpitala. Kilka razy sprawdzałem w kurtce, w mieszkaniu, piwnicy, na zewnątrz, nie ma. Na drugi dzień znalazłem je w tej kurtce, na dnie kieszeni, zwinięte ( ͡° ʖ̯ ͡°) Awaryjnie mam napisany nr telefonu na różnych kluczach.
  • Odpowiedz