Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KingaM +94
Jadę porannym autobusem i nawet nie patrzę na przystanki bo wiem że na jeden przystanek przed moją wysiadką wsiądzie taki koleś z plecakiem z napisem pitbull , który zrobi dziesięć i pół kroku stukając glanami i siadzie na wolnym miejscu przede mną i to bedzie sygnał że za 15 sekund mój przystanek i pora się zbierać
Zacytuje komentarz z pod tego filmu
"Pieprzenie, że POE nie jest trudne. Ma bardzo wysoki próg wejścia. Sama gra nie wyjaśnia niczego poza podstawami mechanik. Gdyby nie strony zewnętrzne poświęcone poszczególnym aspektom gry (jak crafting, heist, syndicate itd.) czy aplikacje trzecie (choćby POB) to większość graczy, jak i sam @Kiszak g---o by w grze zrobili, i farmili co najwyżej żółte mapki, a nie uber bossy. Uważam, że ta złożoność jest koronną zaletą gry, bo mimo, że gram od kilku lat, gra wciąż potrafi mnie czymś zaskakiwać, co jakiś czas odkrywam (najczęściej w jakimś zewnętrznym źródle) coś, czego nie wiedziałem lub o czym miałem błędne wyobrażenie. Ale nie bądźcie (z Kiszakiem na czele) hipokrytami wyzywającymi ludzi od debili i twierdzącymi, że gra jest prosta, a całą wiedzę na jej temat wyssaliście z mlekiem matki lub doszlibyście do wszystkiego sami."
I zgadzam sie z nim, gdyby zostawic go sam na sam z poe, bez wiki, bez poba, bez poradnikow, bez buildow to bossy moglby sobie poogladac na youtube.
#kiszak #gry #poe #pathofexile
Mowienie o grze, ze nie jest prosta to nie stawianie jej w jakiejś "elitarności"
Są gracze i "gracze".
Mozesz miec teraz problem wejsc w buty nowego gracza ktory nie wie nic o grze i niczego sie nie uczy poza nia, ale
Ja sam jak zaczynałem, mając wcześniej doświadczenie z Diablo 2, musiałem sporo się nauczyć. Ale dla mnie
@Lobotomy_Enthusiast: Nie ma wewnętrznego guide, ale jest poewiki, gdzie znajdzie się wszystko co początkujący gracz chce wiedzieć.