Aktywne Wpisy

IntruderXXL +291
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
źródło: plecki
Pobierz
ninetyeight +375
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#programowanie #przemyslenia
@TheDziobaker: jakieś konkrety? rozumiem że mówisz o apkach developowanych przez apple i Samsung, a nie po prostu losowe apki na ios i androida?
Za każdym razem któryś minutnik się za przeproszeniem z----e i będzie grał swoją melodyjkę na zakończenie bez możliwości zamknięcia
- wiekszosc aplikacji obecnie bardzo latwo sie updateuje - systemy czesto to wymuszaja itp, a aplikacje webowe sa calkowicie pod kontrola developerow
- weliminowanie wszystkich bugow jest przedsiewzieciem kompletnie nieopłacalnym, tak samo jest z eliminowaniem np. 99 proc bugow itp - przy latwej sciezce aktualizacji niejest to gigantycznym problemem
- sa wdrozone rozne techniki jak a/b testy ktore umozliwiaja wypuszczanie funkcjonalnosci na mniejszej grupie uzytkownikow - wtedy impact jest
@seniorwykopek: nie jest testowany :) nie ma czasu na to. mnóstwo zamówień i się nie wyrabia z takim czymś jak testy. produkcja wytestuje
Sam mam bazę ponad stu otwartych certowych bugów na produkcie, a potem się dziwią że certyfikacji nie przechodzą xD