@Bobito: Jak już, to dla dymów na jakiegoś Jakubiaka, na którego normalnie nie głosowałbym, bo to trep. Btw dodawaj do takich ankiet Jakubiaka, bo gość jest ultra popularny w środowisku prawicowym, kilka procent będzie miał.
@Bobito: oczywiście że za pisem hehe ( ͡°͜ʖ͡°) a tak naprawdę jeden pieron bo i tak to wybory marionetek jak zawsze wybiera się PiS albo PO nie ma nic pomiędzy tylko marne mrzonki co nic nie mogą bez koalicjanta
@Gours: Zauważ, że on startując w wyborach parlamentarnych z list PIS z niekorzystnego miejsca na liście nr. 8 uzbierał 40000 głosów (mniej głosów miał tylko od nr.1), w ciągu tego roku dużo się stało, stał się jeszcze bardziej popularny, przez rozwój swojego kanału na yt, jego wypowiedzi w sejmie i w wywiadach (często jest wsadzany do konfederackich kompilacji), wywiady z nim robią duże wyświetlenia zawsze, jak na polityka. Wielu ludzi
@Djuk94: Zapomniałem jeszcze o tym, że w pisowskiej telewizji przecież ma swój program + często tam w dyskusjach występuje i ludzie z tego co widziałem komentarze, się z nim często zgadzają, więc jeżeli nie spodoba się Nawrocki publice, to wielu zagłosuje na Jakubiaka.
@Djuk94: tak, ale robił to W RAMACH PiS. A teraz w pewnym sensie przeciw PiS (choć oczywiście poprze w 2 turze Nawrockiego). PiSowcy są przywiązani do swojej partii. W 2020 zrobił chyba 0,2%. Teraz będzie z 0,6%
@Gours: Teraz nie jest tylko 3x popularniejszy, a kilkanaście-kilkadziesiąt razy. Można się zawsze założyć o usuń konto, ja, że zrobi ponad 1%, a ty, że mniej niż 1%, co ty na to? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Djuk94: aż tak to nie xD I tak już ostatnio napisałem, że jak Sikorski wygra prawybory to usuwam konto, więc wystarczy mi xD ale jestem stosunkowo pewien tego, że będzie mniej niż 1%. Powiedzmy na 80%. Po prostu znając wyborców PiS tak będzie, a on kieruje się praktycznie tylko do wyborców PiS
@Gours: Do konfy też, często jest na kompilacjach konfederackich z mentzenem, braunem czy bosakiem, które łapią po kilkaset tysięcy wyświetleń. Jeżeli jakiemuś konfederacie nie pasuje Mentzen, to pewnie Jakubiak jest realnym wyborem dla niego.
@Gours: @Djuk94 Browar bardziej zagrozi Nawrockiemu ponieważ mają ten sam elektorat januszy podobnie Stanowski może być największym przeciwnikiem Mentzena. Konfa na pewno przygarnie obu jednego za boks drugiego za januszowe wywody no i Jakubiak ma wyższy lvl w mic skillsach niż Karolek czy Mentzen
Wybory prezydenckie 2025 na kogo zagłosujesz ?
Konfa na pewno przygarnie obu jednego za boks drugiego za januszowe wywody no i Jakubiak ma wyższy lvl w mic skillsach niż Karolek czy Mentzen