Aktywne Wpisy

ElementalX7 +20
#motoryzacja #samochody #jazda #ruch #kolizja #polskiedrogi #prawojazdy
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
źródło: IMG_8662
Pobierz
heksengerg +53
Fatshamingujesz trochę?
#tinder
#tinder
źródło: temp_file7606044985870930203
Pobierz

źródło: 1000009503
Pobierz(...) W początkowej fazie tętniak mózgu z reguły jest niemy klinicznie, czyli rzadko daje jakiekolwiek objawy.
Jednak warto zwracać uwagę na sygnały alarmowe, do których zalicza się: bóle głowy, poszerzenie źrenicy ocznej i zaburzenia widzenia a w szczególności podwójne widzenie, pogorszenie ostrości wzroku oraz opadnięcie powieki. Do momentu wystąpienia
@fiberian_hufky76: jak nic mnie nie boli i pójdę do rodzinnego bo chce profilaktycznie rezonans głowy to mi da skierowanie czy zapyta czy ocipiałem do reszty?
źródło: 0c851dbeadd32cca192f12223499e526af85e215e2b8f5140526baa74aa4ba49
PobierzPobieranie emerytury przez 20 lat jest dla Grażynki i juleczki z ciepłą posadką biurową w klimatyzowanym biurze
Żeby w wieku 45 lat... Kolega z technikum w 2 albo 3 klasie wyszedł po lekcjach ze szkoły, przeszedł 50 metrów i jeb. ( ಠ_ಠ)