Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +225
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +21
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

źródło: IMG_8663
Pobierz@darek-jg: Dokladnie taki sam mam tok rozumowania :)
@ElementalX7
https://moto.infor.pl/prawo-na-drodze/manewry/4700041,Ktory-pas-ma-pierwszenstwo-na-rondzie.html
@kacappylon To jest trochę mylące, bo już byłem na rondzie, a on wjechał na nie jak dzik w żołędzie w momencie kiedy mijałem malunek strzałki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
“ pierwszeństwo nie dotyczy pojazdów wjeżdżających dopiero na rondo - przed rondem jest ustawiony znak "ustąp pierwszeństwa",
Skoro autobus wjeżdżał na rondo to ma przed nim taki fajny znak, bodajże żółty trójkąt z czerwoną obramówką.
Olej te komentarze piszące o winie kierowcy autobusu bo to jedno wielkie "iksde".
Swoją drogą, klasyczne, p----------e rondo. Hejtuję takie wynalazki całym sobą.
@gorzki99: pierwszeństwo ustala się przed skrzyżowaniem.
I dlatego nie masz racji.
@Leel00: tu? ja tam drobne problemy ze wzrokiem mam ale dla mnie to jest bialy
źródło: image
Pobierz@Krupier: Ale zmianiac pas mozna tylko jesli sie nikomu nie wjedzie przed maske. Nawet na skrzyzowaniu. I autobus i OP byli juz NA skrzyzowaniu
@Teec: to jest dramat. xD
Nawet mi się już nie chce poważnie z tymi ludźmi rozmawiać.
@gorzki99: to świetnie, ale nikt tu nie zmieniał pasa.
@Krupier: Czyli op nie przecinal linii przerywanej (autobus nie mial po swojej lewej linii ciaglej?)? Kiedy sie przecina linie przerywana?
@gorzki99: no i co z tego, że przecinał linię? Przecinanie linii nie oznacza zmiany pasa. Doucz się się czym jest zmiana pasa bo to jest niepoważne co ty piszesz (o ile masz prawko, jeśli nie to luz, nie musisz wiedzieć, a z tego co pamiętam to nie masz bo kiedyś pisałeś,