Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do poprzedniego wpisu o tworzeniu gaming roomu pod VR, postępy trochę zwolniły, ale w tym tygodniu już chce sobie tutaj normalnie łazić w VR ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przy czym niestety kilkoma rzeczami zagracę pomieszczenie więc nie będzie do końca "od ściany do ściany" bo dojdą 2 komody, bieżnia, poręcz do ćwiczeń i fotel simracingowy.

https://wykop.pl/wpis/78969567/byla-druga-kuchnia-byl-magazyn-byla-pralnia-a-za-2

#remontujzwykopem #psvr2 #ps5 #playstation
@TomSz +137
Była druga kuchnia, był magazyn, była pralnia, a za 2 tygodnie będzie gaming room ( ͡° ͜ʖ ͡°)

...a żona jeszcze nie wie że pralnia już nie wraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
TomSz - W nawiązaniu do poprzedniego wpisu o tworzeniu gaming roomu pod VR, postępy t...

źródło: Screenshot 2024-11-25 at 12-19-43 Zdjęcie - Zdjęcia Google

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Smarek37: bez presji robię wszystko bardzo wolno, wcześniej była presja bo gładzi sam nie robiłem i musiałem przed terminem z wykończeniowcem wszystko przygotować (1.5km kabli wyłożyć, elektrykę wymienić, mebli się pozbyć, ściany skuć etc), teraz specjalnie sobie dodałem presje zapraszając znajomego z dzieckiem w następną środę bo kilka razy wspominał że chciałby mojego VR spróbować, więc do wtedy na pewno będzie ;) ...bez niego pewnie byłoby dopiero za miesiąc na
  • Odpowiedz
  • 1
@cotusiewpisuje: jest w tagach, PSVR2 :> to jest po kablu i będzie podwieszany pod sufitem. Gran Turismo, Beat Saber, Pavlov, Synapse regularnie, a inne to raczej tylko przejść i tyle. Jeszcze nie miałem okazji w żaden symulator lotów pograć i mam nadzieję że jest coś wartego uwagi do regularnego grania
  • Odpowiedz
  • 2
@cotusiewpisuje: lepiej wygląda jak gry są uruchamiane na dobrym sprzęcie, a nie w goglach ;) jak pierwszy raz jechałem w Gran Turismo to na zakręcie mną rzuciło i dosłownie chwile siedziałem i się zastanawiałem co się właśnie stało bo przecież mój fotel nie ma hydrauliki :D

A w Synapse jest fajne śledzenie ruchu oczu i wystarczy na kogoś spojrzeć i można bez celowania w niego w inny sposób zacząć nim
  • Odpowiedz
  • 3
@cotusiewpisuje: nie ma, to jest ekskluzyw playstation... na PC niestety nie wiem jak sytuacja wygląda, ale Gran Turismo z tego co czytałem nie ma sobie równych w kwestii VR
  • Odpowiedz