Wpis z mikrobloga

@enforcer: Nie zgodzę sie.
Po ponad 8 latach przerwy zainstalowałem znowu team fortress 2.

Od 8 lat nie bawiłem się równie dobrze przy grze.
Jeżeli kiedyś graliście to polecam sprawdzić.
#tf2
  • Odpowiedz
@enforcer: ja np. mam mega sentyment do Ufo Enemy Unknown i of kors HoMM3, parę razy próbowałem po latach wracać, ale za każdym razem się odbijałem. ¯\(ツ)/¯ Niech dobre wspomnienia zostaną dobrymi wspomnieniami :)
albo np. pierwsza przesiadka z pc speakera na sound blastera - myślałem, że z butów mnie wywali taki to czysty i krystaliczny dźwięk był - testowane na wolfenstein 3d :P
  • Odpowiedz
@enforcer: Nie zgodzę się, ale to też zależy od gry, na pewno 2D lepiej wytrzymują niż 3D.

Co jakiś czas wracam do gier z Infinity Engine i jak dla mnie te gry się nie starzeją :)
  • Odpowiedz
Po ponad 8 latach przerwy zainstalowałem znowu team fortress 2.

@revente: Oj spróbowałem i brak skilla dawał się we znaki, jeśli tylko zobaczyłem przeciwka oznaczało, że już jestem martwy. Gra sama w sobie jest świetna, ale wszelkie gry kompetytywne już nie na moje nerwy
  • Odpowiedz
@Rzuku: ja zupełnie nie umiem już grać swoją ulubioną klasą -pyrką. Ale za to, o dziwo wymiatam na soldierze. Nie wiem czy nie bardziej niż kiedyś.
  • Odpowiedz
@enforcer: E tam, od dwóch miesięcy nie mogę się oderwać od Master of Magic, które pierwszy raz ogrywałem 30 lat temu. Co ciekawe, gra wciąż żyje i są wydawane patche, wreszcie mogę grać bez upierdliwych bugów :)
  • Odpowiedz