Wpis z mikrobloga

@Barszcz_Sosnowskiego: ehhhhh szczęściarz, ehhh jak by można było sobie posiedzieć w ciepełku monitora z zimnym browarkiem, do 11.30 maraton z "władcą pierdzieli" a następnie do rańca napierdz..... w gierki ( ͡ ͜ʖ ͡) żeby było uczciwie po 2 godz. w WOT, project zomboid, No Man's Sky i kerbale ( ͡ ͜ʖ ͡) a tak nudny wieczór na zadupiu z ludźmi
  • Odpowiedz
Czemu nie umowicie się w największych polskich miastach(bo wiadomo, że nie zejdziecie się do jednego) na jakichś bulwarach/parkach i nie zabierzecie ze sobą wódki i prostego żarcia, żeby pogadać sobię o hobby, geopolityce, ponarzekać na to całe LGBT i moderację z downem. Popić i podpitym wracać pociągiem do siebie i tyle. Zróbcie coś dla siebie. Wyjeździe z domu na chwile
  • Odpowiedz
@Barszcz_Sosnowskiego: przypomniałeś mi właśnie jak któregoś roku kreciłem się po swoim gminnym miasteczku autem w sylwestra i jakoś już sporo po północy kolega z klasy w techbazie z którym akurat pisałem chyba sms że sobie jeżdżę, zaproponował żebym podjechał pod adres w którym zrobili sobie domówke(chyba chodziło żebym go ewentualnie odwiozl do domu,albo tak chciał pogadać,już nie pamiętam). No pojechałem, kolega normik to i towarzystwo normickie. Mimo że nic nie
  • Odpowiedz