Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +30
Prywatne spostrzeżenia: od momentu gdy McDonald zabawił się w powrót do lat 2000, przywrócił (pewnie tylko chwilowo) mcfish i mcbites to zawsze jak jestem w mcdonaldzie to są tłumy.
Wydaje mi się, że cofnięcie stylistyki do lat 2000 to złoty strzał. Nic tak nie nakręca jak nostalgia. Nie wiem czy to jakieś zmiany na wysokich szczeblach korporacyjnych i ktoś wytłumaczył boomerom, że nikogo nie obchodzą warszafskie raperki typu mata. Albo dorwali się
Wydaje mi się, że cofnięcie stylistyki do lat 2000 to złoty strzał. Nic tak nie nakręca jak nostalgia. Nie wiem czy to jakieś zmiany na wysokich szczeblach korporacyjnych i ktoś wytłumaczył boomerom, że nikogo nie obchodzą warszafskie raperki typu mata. Albo dorwali się
źródło: 73ab4576721f3cc9d4c8e9fa0ad9b41e
Pobierz
rybka11111 +281
#januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta takie coś wyskoczyło mi na fb, w komentarzach dobra odklejka xD
źródło: temp_file1059936090826305319
Pobierz

czas zejść z dźwigni i walczyć z lichwiarstwem
@najbardziej-lysy: Żadna z tych rzeczy nie jest obowiązkowa i nie trzeba tego robić. Można mieszkać z rodzicami, a potem przeprowadzić się do mieszkania po dziadkach. Można nie używać netfliksa i wywalić z domu telewizor. Można nie mieć auta nawet, co jest bardziej ambitne na wsi i w mniejszych miejscowościach, ale w większym mieście z taksówkami - zero problemu.
@najbardziej-lysy: Dlaczego? Większość moich znajomych mieszkała z rodzicami, ja nadal mieszkam i jest spoko. Rachunki niemal za darmo, opieka do dziecka jest i można mieć zwierzęta, jeśli rodzice akceptują (można wyjechać na dłuższy urlop i ktoś inny się nimi zajmie). Znajomi jak dzieci podrosły i stały samodzielne, to się dopiero wtedy wyprowadzili. Mi się nadal nie chce, mamy ładne mieszkanie
@najbardziej-lysy: Wszystko zależy od środowiska w jakim się obracasz.
@najbardziej-lysy: zapomniałeś o pokoleniu X, pomiędzy boomersami a milenialsami. Dlatego właśnie pokolenie po milenialsach nazwano Z, a kolejne pokolenie po Z ( obecnie dzieci ) nazwano “Alfa”