Wpis z mikrobloga

@hacerking Download Manually, extract the downloaded file accordingly, InstantTravel.asi to the folder of your RDR2 directory.

Wrzuć do folderu z grą i tyle. Z tego co rozumiem musisz byc na koniu i włączyć kamere filmowa i na mapie wskazujesz gdzie chcesz sie przenieść
  • Odpowiedz
  • 0
@Ziutek_Grabaz: Dobra p------e to już całkowicie, bo jedni mi każą instalować j----e lauchery, ty mówisz to, ale na szczęście "wypożyczona: wersja, którą odpalam na pulpicie działa, więc po prostu mam dość. A ja tylko chciałem się od razu przenosić z miasta, które odwiedziłem, do innego, które odwiedziłem, co było w jedynce :/
  • Odpowiedz
@hacerking: najłatwiejszy sposób żeby instalować mody do wielu gier to zainstalowianie Vortex mod launcher. Po zainstalowaniu pobierasz mody z Nexusmods i się te mody sie automatycznie instalują, jeśli coś się wykrzaczy przez konkretny mld to po prostu możesz go wyłączyć w tym programie
  • Odpowiedz
@hacerking: Słuchaj tych debili z launcherami to daleko zajdziesz i będziesz bułkę widelcem smarował. Ściągasz Rampage Trainer + ScriptHookRDR2 V2 z NexusMod, wrzucasz do głównego katalogu z grą i to wszystko, pod F5 masz menu i teleporty. Do trainera jest dostępne również spolszczenie gdybyś nie ogarniał angielskiego.
  • Odpowiedz