Aktywne Wpisy

Karo8665 +10
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

oficjalniemartwa +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#bitcoin #kryptowaluty
Jeśli 100% ludzi uwaza że nie sprzeda za 99k i pierwsza osoba która będzie gotowa sprzedać ma ustawioną sprzedaz na 140k, to trzeba relatywnie niewielkiego kapitalu żeby podbić cenę do 140k
Oczywiście to jest taki model poglądowy, ale
@sciana: amerykańska elitka ma kasy dosłownie jak powietrza. jak ktoś pisał wyżej - wszystko im ładnie fed wydrukował. wystarczy popatrzeć jak fed drukował jak był covid.
Ta kasa jak leci w btc to jeszcze luz bo to zabawa, stracisz trudno, ale ona idziesz tez w nieruchy co powoduje ze zwyklego jankesa nie stac juz na mieszkanie i mieszka z rodzicami.
stary paradygmat ze drukujesz kase