Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +20
Czy tylko ja mam wrażenie, że internet w ostatnich latach oprócz całego tego szumu wokół AI, stał się dziwnie wrogi wobec ludzi, którzy znają więcej niż jeden język? Coraz więcej stron na siłę tłumaczy treści, zamyka użytkowników w narodowych bańkach, jakby ktoś celowo chciał ograniczyć swobodny przepływ informacji. Taki reddit tłumaczy się sam, youtube automatycznie podmienia tytuły i dodaje dubbing w losowych językach, google wciska przetłumaczone wersje zagranicznych stron z błędami jak

Lewy jest przekozakiem
Jako jedyny w historii futbolu przez całą karierę udaje że potrafi grać w piłkę.
Każde podanie w jego stronę przed polem karnym to strata, piłka zwrotna albo symulka na faul Po pchnieciu w plecy obrońcy xD
Drybling 0
Jako jedyny w historii futbolu przez całą karierę udaje że potrafi grać w piłkę.
Każde podanie w jego stronę przed polem karnym to strata, piłka zwrotna albo symulka na faul Po pchnieciu w plecy obrońcy xD
Drybling 0

Czy jeśli kupie auto za 90k PLN gotówką to urząd skarbowy może zacząć coś węszyć czy raczej jestem cieniasem w jego oczach?
#finanse #auto #plny #gotowka
@Francis_Drake kup na rodziców i tyle. Albo niech ci zrobią darowiznę.
Tzn place i rozliczam się ale moja sytuacja nie jest jasna w 100%