Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szukam nieruchomości od paru lat i regularnie przeglądam Otodom/olx z nadzieją, że cos znajdę. Poświeciłem dziesiątki godzin bez efektów, jedynie kręcę szydere z drogich ofert a ceny mi odjeżdżają i wiem, że już nie wrócą.
Co byście radzili żeby w końcu uporać się z tym tematem? #nieruchomosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
techniczny-badacz-61: Dokładnie, srogo kisnę z typa. Marzy, że kupi wille czy apartament za pół ceny. Tymczasem wjeżdża reforma planowania przestrzennego która wyczyści koło 90% działek z możliwości uzyskania warunków zabudowy, co już zaczęło powodować wzrosty cen domów, a za domami pójdą ceny dużych mieszkań. Typ uchodzi tutaj za jakiegoś eksperta XD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
techniczny-badacz-61: @affairz: Czemu zatem nie zaprojektujesz i nie wybudujesz sobie samemu wymarzonego domu, skoro takich jak chcesz nie ma w ofercie, a kasa to nie problem? Obstawiam, że wymarzonej działki też nigdzie nie ma co? ( ͡° ͜ʖ ͡°) A może wybudowanie domu przerasta twoje możliwości organizacyjne? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Coś mi się jednak wydaje, że problem tkwi w pieniądzach
  • Odpowiedz
oryginalny-optymista-32: @affairz: To czemu nie wybudować według własnego projektu skoro jestes tak wymagajacy?

@mirko_anonim: ponieważ przesłuchałem ze 100 odcinków podcastu o budowaniu domu i wiem jak p--------y to jest temat
  • Odpowiedz