✨️ Obserwuj #mirkoanonim Szukam nieruchomości od paru lat i regularnie przeglądam Otodom/olx z nadzieją, że cos znajdę. Poświeciłem dziesiątki godzin bez efektów, jedynie kręcę szydere z drogich ofert a ceny mi odjeżdżają i wiem, że już nie wrócą. Co byście radzili żeby w końcu uporać się z tym tematem? #nieruchomosci
@duzy_krotki: ech, nawet baity teraz coraz marniejszej jakości. U deweloperuchów i fliperstwa taka bieda, że nie stać ich na nieco bardziej inteligentnych trolli?
techniczny-badacz-61: Dokładnie, srogo kisnę z typa. Marzy, że kupi wille czy apartament za pół ceny. Tymczasem wjeżdża reforma planowania przestrzennego która wyczyści koło 90% działek z możliwości uzyskania warunków zabudowy, co już zaczęło powodować wzrosty cen domów, a za domami pójdą ceny dużych mieszkań. Typ uchodzi tutaj za jakiegoś eksperta XD
techniczny-badacz-61: @affairz: Czemu zatem nie zaprojektujesz i nie wybudujesz sobie samemu wymarzonego domu, skoro takich jak chcesz nie ma w ofercie, a kasa to nie problem? Obstawiam, że wymarzonej działki też nigdzie nie ma co? ( ͡°͜ʖ͡°) A może wybudowanie domu przerasta twoje możliwości organizacyjne? ( ͡°͜ʖ͡°) Coś mi się jednak wydaje, że problem tkwi w pieniądzach
zapobiegliwy-entuzjasta-25: @affairz Chore jak głęboko w tym temacie siedzisz i nie możesz cieszyć się swoim. Wychodzi na to, że takie Mariusze sobie poradzili a ekspert nie?
#psy #psiarze #zwiazki Nie ma to jak po ciężkim dniu pracy wrócić do domu, wziąć kąpiel i położyć się obok żony w pachnącej pościeli na której wcześniej dupą siedział pies. Smutna rzeczywistość wielu cuckoldów.
Szukam nieruchomości od paru lat i regularnie przeglądam Otodom/olx z nadzieją, że cos znajdę. Poświeciłem dziesiątki godzin bez efektów, jedynie kręcę szydere z drogich ofert a ceny mi odjeżdżają i wiem, że już nie wrócą.
Co byście radzili żeby w końcu uporać się z tym tematem? #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Przestać pisać marne baity przez anonima.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: trochę pasuje, ale mi ceny nie odjechały, mi odjechał brak sensownej oferty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ponieważ przesłuchałem ze 100 odcinków podcastu o budowaniu domu i wiem jak p--------y to jest temat
Wychodzi na to, że takie Mariusze sobie poradzili a ekspert nie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord