Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mieliście kiedyś tak, że poznaliscie miłość swojego życia z którą rozstaliście się przez coś głupiego? Mnie teraz przy tej jesiennej pogodzie zaczął prześladować widok łez w jej oczach kiedy zabierała swoje rzeczy odchodząc ode mnie. Chciałem ją wtedy zatrzymać, a zamiast tego kazałem jej odejść przez dumę i jakaś głupią urazę. Na dobrą sprawę nic mi nawet nie zrobiła ale wtedy wydawało mi się że jest inaczej. Chciałbym móc ją jeszcze kiedyś przytulić i przeprosić za wszystko co wtedy powiedziałem, bo nie zasłużyła na nic co padło wtedy ani wcześniej.

I zanim zaczniecie mi pisać, że olej te karyne. To była jedna z tych dobrych. Dla mnie wiele lat była najpiękniejsza aż mi się coś odkleiło i wszystko zepsulem. Wiem, że nawet mnie wtedy nie zablokowała, czekała na mnie miesiącami.

#zalesie #relacje #milosc #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialny-marzyciel-8: @mirko_anonim W kwestii "miłości swojego życia", to określanie kogoś po rozstaniu takim sformułowaniem tylko pogrąża Cię w żałobie, rozpaczy i marazmie, więc odradzam.

A co do pytania...

Raz rozstałem się ze świetną dziewczyną z bzdurnego powodu. Dawała mi jakieś mocno infantylne prezenty, przez co postrzałem ją jako dziecinną a przecież można było to przegadać, poza tym każdy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
No to coś o mnie, nie odzywałem się do babki przez kilka dni chcąc wymusić na niej w końcu inicjowanie rozmów to mnie zghostowała. Teraz się dowiaduje ,że, tak czy siak, facet powinien przez długi czas się starać ehh
  • Odpowiedz