Aktywne Wpisy

maybe +70
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#toyota #samochody #mechanikasamochodowa #bytom
AUTO-TRONIC ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA - w kierunku Karbia, trzeba zjechać trochę wcześniej na Lidl i tam dojechać
16Pin AutoElektronika - w kierunku Piekar, jeżeli chodzi o elektronikę to też wydaje się wiedzieć co robi (tylko tutaj kwestia terminów, trzeba chwilę poczekać)
Z usług obu warsztatów korzystałem jeżeli chodzi o awarie elektroniki, ale nie wskażę
W tym drugim też honda legend - próba reanimacji licznika, zakończona co prawda niepowodzeniem (nic nie chciał ode mnie za to, ale zostawiłem jakąś stówkę bo trochę tam auto posiedziało), dlatego też poleciłem bo gość wie kiedy ze sceny zejść niepokonany ( ͡º ͜ʖ͡º). Później robiłem
Błąd z obd mówi że to zwarcie do masy w układzie kontrolera (╥﹏╥)