Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

https://bezbarier.katowice.eu/lidl/ Tu masz fotkę losowego lidla, zakaz jarania fajek i psów.
zwykle max co ma, to kurteczkę i kokardkę :)
Ostatnio jadłem w knajpie i dwa stoliki ode mnie baba posadziła pieseczka przy stole, a mało brakło że go na stół nie położyła. Nie zbliżał się do mnie co prawda, ale skąd mam wiedzieć że chwilę wcześniej stołu na którym jedzą moje dzieci nie lizało albo nie
źródło: temp_file6562754595500522016
PobierzNie żebym bronił psiarzy bo to odmienny stan umysłu ale z dwojga złego w przypadku wyżej już chyba wolałbym psa...
@reventon: lepiej z psem niż z papierosem
Najbardziej obrzydliwe są te psy z dużą ilością sierści, obsra się to i wchodzi do sklepu i ociera się o ubrania które chce człowiek kupić. Rzygam
Sprzedawcy sobie wyliczyli że bardziej im się opłaca wpuszczać ludzi z psami niż tego zabraniać.
@reventon: @WielkiNos się zająknie
Komentarz usunięty przez autora