Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@jediwolf sklep z żywnością musi zakazywać wprowadzania psów (wyjątek stanowi pies przewodnik, a i tak każdy dotknięty przez niego towaru spożywczy należy zutylizować i zdezynfekować wyposażenie, którego pies dotknął).
  • Odpowiedz
@reventon: To rob zakupy w takich, gdzie jest zakaz i wybierz portfelem. Ja bede chodzil z psem do tych miejsc bez i mam nadzieje, ze nie spotkam smutnego wykopka, ktory w srodku bedzie toczyl walke "jak to z psem?!" Beka z Ciebie przegrywie.
  • Odpowiedz
@reventon: Brak zakazu to jedno a to że niektórzy właściciele czworonogów to skończone prostaki to drugie. Sam byłem świadkiem jak pewnego dnia w godzinach porannych w krakowskiej serenadzie panienka szła z małym psem na smyczy. I kiedy Pies się zesrał na środku korytarza panienka oczywiście nie posprząta tylko poszła dalej jak niby nic. Nawet po mimo zwróconej uwagi...
  • Odpowiedz
@jediwolf: ciebie też powinni zostawiać przed sklepem, żebyś kontaktu z ludźmi nie miał. Tobie może by pomogło, ale obawiam się, że dla społeczeństwa jesteś zbyt toksyczny.
  • Odpowiedz
się tym wszystkim kundlom stanie jak się je przywiąże na czas zakupów pod sklep

@reventon: przywiązać to mogę ciebie xd

Każdy sklep ma prawo sobie wprowadzić przepisy jakie tam chce dotyczące wpuszczania psów i należy je szanować ale przywiązywanie psa pod sklepem na czas zakupów to jest charakterystyka najgłupszego sortu ludzi.
  • Odpowiedz
@reventon: po prostu tam, gdzie psiarze chodzą, ze swoimi pupilami (sklepy, restauracje itp itd), jak komuś to nie pasuje, to wystarczy nie chodzić. Jak właścicielowi obiektu spadną obroty to może w końcu ogarnie że chodzi o zwierzaczki i zrobi zakaz
  • Odpowiedz