Aktywne Wpisy

Trzesidzida +212
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz
mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z humorem w związku? Ⓘ
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem

LISTA SERIALI
Pingwin - The Penguin
Twórcy: Lauren LeFranc
IMDb: 8.8/10
https://www.imdb.com/title/tt15435876/
Gatunek: kryminał, dramat
Dalsze i zarówno wcześniejsze losy postaci Pingwina znanej z filmu The Batman. Jesteśmy świadkami jak bezwzględną i nieustępliwą jest postacią i co przeżył aby zostać królem miasta.
Czy polecam? Tak, bez dwóch zdań. Niesamowita przemiana wizualna Colina Farrella dostała własny serial po którym niczego się nie spodziewałem a dostałem jeden z najlepszych seriali tego roku. Do ostatniego odcinka myślałem, że jest to dobry, mroczny gangsterski serial (bez superbohaterów, wręcz przyjemny) ale finał podniósł jeszcze moją ocenę w górę, choć trochę przewidywalny to świetny. Drugiego sezonu pewnie nie zobaczymy ale zobaczymy Pingwina w drugim Batmanie.
źródło: pingwin
Pobierz