Aktywne Wpisy

cytr0netx99 +31
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz
bluffek +3
#gielda dobra, dla osób które mówią że kwanty powaliło. IONQ ma kapitalizację 25 mld I najnowszą technologię, która może zmienić swiat. JP Morgan wali w to hajs, procesory od nvda będą wyglądały outdated przy sile kwantów, kwanty wesprą AI, misje rządowe, odkrycia, kwantowy internet, dokładności gps, przyśpiesza produkcję, usprawnią zabezpieczenia, dadzą wam takie reklamy do was dopasowane że ciężko będzie nie kliknąć, wszystko będzie szło w kierunku idealnego skrojenia produktu

Czy #hostido nalezy #cyberfolks / #linuxpl ? Pytam bo zamierzalem kupic tam hosting ale jezeli nalezy do tej firmy to podziekuje. Nie widze nigdzie na stronie wzmianki o firmie, a jest weekend wiec nie mam nawet do nich jak napisac na czacie.
lokacja
ul. Kartuska 5,
80-103
Kilka dni temu ktoś napisał o Cyberfolks:
"Mam obecnie plan CyberUp na cyberfolks i walą mnie na prawie 700zł rocznie"
także powodzenia :)
A u nas przedłużenie 146 zł brutto :)
Zapraszamy do nas https://sdata.net.pl
1. Domenę .pl dostaniesz za darmo
2. Strony działają szybko co chwalą klienci.
3. Jako jedyni na rynku mamy Pocztę Email PRO Zimbra. Zgłoś się do nas to pokażemy Co
O czym jednak warto wspomnieć mimo wszystko, to o tym, że jeden z właścicieli (i założycielem) hostido kiedyś był właścicielem hekko, które jak wiadomo sprzedało się cyberfolksowi/h88. Obecnie zarzekają się natomiast, że to sie nie powtórzy, ale czy zawierzysz to juz Twoja sprawa.
Rozumiem że macie tu piętę achillesową, ale wartałoby się z tym pogodzić, bo kolejny raz próbujecie mnie jakoś dziwnie straszyć (albo w sumie nie wiem co robić), zarzucając mi że piszę bzdury lub miijam się z
Ale zamiast tego czytamy tylko zwykły hejt ;)
PS. Jestem jedną z osób które nazwa próbowała straszyć pozwami, więc nie, nie czepiam sie tylko Was. Po prostu drażni mnie podłe mydlenie oczu i próby uciszania prawdy, która nie zawsze
Oczywiście, że prawda nie zawsze jest wygodna, jednak uporczywe powtarzanie tego faktu jest straszeniem potencjalnych klientów, ponieważ próbujesz sugerować, że
Więc ci wyjaśnię raz na zawsze kiedy się przyczepiałem, bo widzę, że albo logika nie działa u Was za dobrze, albo pamięć kiepska, albo robicie to co wyżej pisałem, tj. próbujecie mydlić ludziom oczy.
1.
Co prawda nie działamy na rynku 10 lat, ale mimo wszystko zachęcam do zapoznania się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP
Normalne stawki, wszystko jasne na początku, a nie przy przedłużeniu ;) do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS