Wpis z mikrobloga

@Hostido_pl: PS. Tak sobie sprawdziłem Waszą niedawną aktywność gdzie w zasadzie też podpinaliście się pod tematy "uciekinierów" z cf i innych firm "przejętych" i jakoś mnie tam nie ma, trochę zatem mało dokładny jestem jak na tego co wg Was "prawie każdym temacie" Was zaczepia i niszczy.

Anyway z

Pisanie w prawie każdym wątku na nasz
  • Odpowiedz
@theqkash:
Aha i ceny wtedy są takie: 160zł brutto za 1 rok a potem 250 zł.
Natomiast u nas: 73zł. brutto za 1 rok a potem 146zł.
I powtarzam że bezpieczeństwa kompletnie ten komercyjny nie zwiększa - to tylko chwyt marketingowy.
  • Odpowiedz
@hosting-sdata: Jeśli porównujemy pakiety o pojemności 20GB to u nas jest to 97,17zł brutto oraz odnowienie 121,77 zł brutto. Certyfikat SSL natomiast to koszt 47,97 zł brutto / rok. Także cena to nie będzie 250zł na rok, a niecałe 170zł brutto.

Wszystkie ceny znajdują się u nas na stronie głównej bądź podstronie z daną usługą, ceny przedłużeń również są transparentne i nie są nigdzie ukryte. Klient od razu wie ile
  • Odpowiedz
@Hostido_pl: Nie wiem kto prowadzi to konto, ale sam jestem waszym klientem, czy obecnie żałuje? Nie. Czy będę? Tego nie wiem, mam nadzieję, że nie. Możecie sami sprawdzić, pisałem do Was na priv. kiedy decydowałem się na hosting.

Ale do cholery jasnej...

Obecnie prowadzi Hostido, co po latach prowadzenia tak popularnej niegdyś marki i zdobytym doświadczeniu na pewno pozwoli mu prowadzić silną markę, której nie
  • Odpowiedz
@Hostido_pl:

@theqkash: Tak, piecze bo dementowaliśmy niejednokrotnie te bzdury które rozsiewasz na nasz temat. Jak już pisaliśmy, 100% firm z branży, które się sprzedały nigdy wcześniej tego nie zrobiły. Zatem sytuacja o której piszesz ma zerowe szanse na realizację biorąc i to pod uwagę.

Jest akurat trochę firm, które się sprzedały „wcześniej”.
Np. Active24.pl jak dobrze pamiętam zmieniało kilkukrotnie właścicieli aż w końcu trafili do cybefolks.
  • Odpowiedz