Wpis z mikrobloga

#hosting #www

Czy #hostido nalezy #cyberfolks / #linuxpl ? Pytam bo zamierzalem kupic tam hosting ale jezeli nalezy do tej firmy to podziekuje. Nie widze nigdzie na stronie wzmianki o firmie, a jest weekend wiec nie mam nawet do nich jak napisac na czacie.
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blakker:
Kilka dni temu ktoś napisał o Cyberfolks:
"Mam obecnie plan CyberUp na cyberfolks i walą mnie na prawie 700zł rocznie"

także powodzenia :)
  • Odpowiedz
@blakker: Nie należy.

O czym jednak warto wspomnieć mimo wszystko, to o tym, że jeden z właścicieli (i założycielem) hostido kiedyś był właścicielem hekko, które jak wiadomo sprzedało się cyberfolksowi/h88. Obecnie zarzekają się natomiast, że to sie nie powtórzy, ale czy zawierzysz to juz Twoja sprawa.
  • Odpowiedz
@theqkash: Tak, piecze bo dementowaliśmy niejednokrotnie te bzdury które rozsiewasz na nasz temat. Jak już pisaliśmy, 100% firm z branży, które się sprzedały nigdy wcześniej tego nie zrobiły. Zatem sytuacja o której piszesz ma zerowe szanse na realizację biorąc i to pod uwagę.
  • Odpowiedz
@Hostido_pl: idź człowieku ochłoń, przewietrz łeb i zastanów się co tu jest bzdurą. Chyba że chcesz dołączyć do grona tutejszych firm, w których chyba zapomnieli jak powinien wyglądać marketing i że dobrego marketingu nie osiąga się poprzez b-----------e kogoś, kto wytyka pewne oczywiste i potwierdzalne rzeczy, które nie są kłamstwem.

Ale ja Ci powiem ci, co jest bzdurą: Mówienie o zerowych szansach na to że moglibyście się sprzedać i próba
  • Odpowiedz
@theqkash: Pisanie w prawie każdym wątku na nasz temat o tym może być straszeniem potencjalnych klientów, nie sądzisz? Bo równie dobrze mógłbyś pisać dokładnie to, co napisaliśmy powyżej (skoro szanse są równe) jednak piszesz zupełnie co innego.
  • Odpowiedz
@Hostido_pl: napisałem o tym w literalnie trzecim wątku ever na wykopie i za każdym razem Was szczypie w odbycie i wspominacie o tym że "ciągle Was atakuję". Czy to nie jest czasem "syndrom oblężonej twierdzy"?

Rozumiem że macie tu piętę achillesową, ale wartałoby się z tym pogodzić, bo kolejny raz próbujecie mnie jakoś dziwnie straszyć (albo w sumie nie wiem co robić), zarzucając mi że piszę bzdury lub miijam się z
  • Odpowiedz
@theqkash: Wprost uczepiłeś się nas, i tylko nas. Równie dobrze mógłbyś napisać coś w tonie:

Jeden z właścicieli (i założycielem) hostido kiedyś był właścicielem hekko, które sprzedało się cyberfolksowi/h88. Obecnie prowadzi Hostido, co po latach prowadzenia tak popularnej niegdyś marki i zdobytym doświadczeniu na pewno pozwoli mu prowadzić silną markę, której nie sprzeda.

Ale zamiast tego czytamy tylko zwykły hejt ;)
  • Odpowiedz
@Hostido_pl skoro pytanie było o Was to kogo miałem się „uczepić” w tym wątku? Stwierdzanie faktów to nie hejt. I nie mam powodu Was generalnie chwalić, więc tego nie robię. A szczególnie marketingu który jest prostacki aż w oczy szczypie.

PS. Jestem jedną z osób które nazwa próbowała straszyć pozwami, więc nie, nie czepiam sie tylko Was. Po prostu drażni mnie podłe mydlenie oczu i próby uciszania prawdy, która nie zawsze
  • Odpowiedz
@theqkash: W tym wątku trafiłeś o pytanie o nas, nigdy wcześniej tak nie było a swoje 3 grosze zawsze dodałeś :) Tak, to hejt i straszenie klientów, serio i to jest podłe wobec nas i nas drażni. Taką samą prawdą jest to, co napisaliśmy ale nie chcesz tego przyznać nawet.

Oczywiście, że prawda nie zawsze jest wygodna, jednak uporczywe powtarzanie tego faktu jest straszeniem potencjalnych klientów, ponieważ próbujesz sugerować, że
  • Odpowiedz
@Hostido_pl: ale @theqkash ma rację, większe prawdopodobieństwo, że ktoś założył nowy biznes po to żeby nałapać klientów i sprzedać spółkę z zyskiem jest w przypadku, kiedy już raz to zrobił niż kiedy nie zrobił tego nigdy - bo ma w tym już doświadczenie ;) Przecież nikt tu nie pisze kłamstw :)
  • Odpowiedz
@Hostido_pl: widzisz to co chcesz widzieć, ale w ogóle mnie to nie dziwi, bo fikołki logiczne patrząc na to co wyżej piszesz to Twoja specjalność.

Więc ci wyjaśnię raz na zawsze kiedy się przyczepiałem, bo widzę, że albo logika nie działa u Was za dobrze, albo pamięć kiepska, albo robicie to co wyżej pisałem, tj. próbujecie mydlić ludziom oczy.

1.
  • Odpowiedz