Aktywne Wpisy
tcp-protocol +228
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

@pimpirimpi: Czego oczekiwałeś jak w większości to europejskie geny( ͡° ͜ʖ ͡°)
@heartbroken: mieli podobną akcję jak z PACami, albo wbili się w oficjalną rozmowę telefoniczną? Czy Soros wymógł na Bidenie, żeby oświadczył Węgrom, że im nie pomoże w przypadku inwazji, dopóki tam rządzi Orban, albo czy Gates nakazał wymóc Kamali Harris wypowiedź "od teraz każdy nasz sojusznik ma przenieść dane do Azure"? Czy tak po prostu wpadłeś rozsiewać bzdurki w wątku?
@LebronAntetokounmpo: klamiesz albo mijasz sie z prawda. Ja nie widzialem, a mam konto (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@huopisko: jaka rewolucja ludowa, skoro lud masowo popiera takie rzeczy? W popular vote Trump jest zwycięzcą