@4x80: masz może jakikolwiek miernik hałasu/decybelomierz i mógłbyś sprawdzić jak bardzo ten trenażer hałasuje? mam taki sam, ale zastanawiam się czy go nie reklamować ze względu na hałas w trakcie treningu.
@4x80: Śmiechu co niemiara ale muszę pogłówkować jak to do jakiejkolwiek aplikacji sparować bo na razie zero. Czysto mechanicznie jest fajnie ale nie taki był cel. Co do gabarytów jest idealnie, te typowe drogie smarty są za wielkie.
@Pan_latarka: Na telefonie po kombinacjach sparował mi się z MyWhoosh, to trochę trzeba ogarnąć jak to działa ale nie chciał mi widzieć kadencji (słaba bateria może) i oczywiście clicka nie podłączę ale alternatywa do 20 euro jest jak zwift. Teraz sam trenarżer i click jak zainstalowałem zwifta na laptopa od razu się połączył ale juz mi się nie chciało roweru podpinać.
źródło: 1000003896
Pobierzźródło: 1000003897
Pobierzźródło: 20241109_185417
PobierzTeraz sam trenarżer i click jak zainstalowałem zwifta na laptopa od razu się połączył ale juz mi się nie chciało roweru podpinać.
Chciałem coś niedużego do roweru tak jak ten van
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-09 212339
PobierzTu masz podobny 1800W.
Ja nie chciałem wydawać 450 czy 600 albo 800 euro tylko 300 i by trenażer był niewielkich rozmiarów.
Nówka dzisiejsze wideo o ty sprzęcie.