Wpis z mikrobloga

#sculpture #rzezba #lowpoly #metalart #3d #art #spawanie #cospieknego #modelowanie3d

Cześć, czy jest tu ktoś kto zna się na tego typy rzeczach?
Jest tutaj ktoś kto ma o tym pojecie, mógłby mnie nauczyć jak z figury 3d zrobić low poly do tego rozłożyć to na części do wypalenia laserem i stworzyć plan od a do z do złożenia tego w całość. Jestem spawaczem który całkiem nieźle spawa:D jednak brakuje mi know how tej właśnie ważniejszej rzeczy jaka jest stworzenie własnego projektu ( zrobionego wedlug mojego pomysłu i fantazji:D) Wiec potrzebowałbym aby ktoś wytłumaczył jak to działa. Dla osoby która jest mnie tego nauczyć czeka niezła wyplata;) Zdjęcie podgladowe.
Pozdrawiam Mirki
Konorkonor - #sculpture #rzezba #lowpoly #metalart #3d #art #spawanie #cospieknego #m...

źródło: IMG_1691

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Konorkonor są jakieś generatory modeli, może robi tam przy okazji rozwinięcia, wg mnie zrobienie tego z blachy to będzie bardzo dużo pracy, będziesz musiał zrobić dużo pomocy żeby to ustawić i pospawać

łatwiej będzie z papieru
mkorsov - @Konorkonor są jakieś generatory modeli, może robi tam przy okazji rozwinię...
  • Odpowiedz
  • 0
@FacetTwojejMamy: Tak, na zdjęciu jest już stworzony model przez kogoś ( jednak co to za radość kończyć czyjś projekt) kiedy można zrobić cos samemu według własnej wyobraźni :), mi głównie chodzi o to jak wyglada proces tworzenia czegoś tego typu od samego początku, czyli chciałbym nabyć wiedze jak i jakim programem się cos takiego tworzy, następnie jak to rozbić na części które będą później wypalane laserem ( mając na uwadze
Konorkonor - @FacetTwojejMamy: Tak, na zdjęciu jest już stworzony model przez kogoś (...

źródło: IMG_2422

Pobierz
  • Odpowiedz