Aktywne Wpisy

siejeje +52
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
akNe +43
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-08 150239
Pobierzźródło: 38ade05461afbe97ebba1415ed27e0e8
Pobierz@JasnyBanan: jakby pogoda w listopadzie była jak w lipcu, to zapewne atmosfera byłaby radośniejsza :)
W sumie nie wiadomo. Jakby dzieciarnia w wakacje miała święto i energię do r---------u i głupich wybryków, to mogłoby to gorzej wyglądać xd
@JasnyBanan: mi to by wystarczyło, żeby 11 listopada był obchodzony jak Powstanie Warszawskie xD nie łapię dlaczego nieudane powstanie świętujemy radośniej niż odzyskanie niepodległości
Bym nawet chodziła na Marsze Niepodległości, ale odkąd "narodówka" i ogólnie prawa strona to przygarnęła to nie jest przyjemnie, ciągle te same hasła "raz sierpem raz młotem", ogólnie atmosfera jest martwa no i w większych miastach zaproszeni szarej maści "goście" zza granicy. Zresztą ja, z innym światopoglądem (co z tego, że jestem patriotką, płacę podatki, nie śmiecę, wspieram polską kulturę itp. itd) to pewnie i tak nie jestem tam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Strzelać, później będziemy weryfikować kim są.
@arais_siara: w tej grupie sa mocno nadreprezentowani