Aktywne Wpisy

annlupin +29
ide w spanko nom dobranoc dla was
źródło: annlupinspanko
Pobierz
Pytongino +1
#animedyskusja
Nigdy nie oglądałem nic z serii Monogatari, a jest tego tak dużo, że chciałbym najpierw obejrzeć jakiś losowy najlepszy sezon, i tu moje pytanie, który sezon jest najlepszy według Was?
Nigdy nie oglądałem nic z serii Monogatari, a jest tego tak dużo, że chciałbym najpierw obejrzeć jakiś losowy najlepszy sezon, i tu moje pytanie, który sezon jest najlepszy według Was?

5 lat robię praktycznie samą górę (z różnych powodów, ale wiadomo. Głównie lenistwo). Górę rozbudowalem dość fajnie, niedługo wchodzę na redukcję i mam chytry plan żeby podczas tej redukcji wrzucić nogi do planu. Na początku 1x żeby się trochę rozruszać a potem 2x. Celuje gównie w bulgary+maszyny, docelowo z 20 setów tygodniowo. I teraz tak, czy skoro nóg za bardzo nie robiłem i mam jeszcze do wykorzystania newbie gainsy, mogę liczyć na rozbudowanie ich w deficycie kalorycznym? Nie oczekuje niewiadomo jakich przyrostów, po prostu chciałbym zrobić coś w stylu fazy specjalizacyjnej na dół podczas deficytu. Wtedy w ile kcal na minus celować żeby to miało sens? 182cm, 78kg, budowa bardziej pod bieganie niż bodybuilding: szkielet cienki. (Do tych co będą krzyczeć, że redukcja przy takiej masie to herezja: NIE ROBIŁEM NÓG więc przy mojej budowie przy tylu już się robię ulany co chcę poprawić dokładając mięso na nogi) #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
@MirkoAnonim Podejrzewam, że coś urosnie. Rób deficyt taki jakbyś robił normalnie redukcję.
Z Bułgarów, z uwagi na swoje lenistwo i tak zrezygnujesz, więc nawet nie oszukuj się, że będziesz je robił. Skoro przez tyle lat nie chciało Ci się ćwiczyć nóg to wątpię żebyś znalazł teraz w sobie siłę wewnetrzna na to k-------e ćwiczenie. Ułóż sobie na te nogi plan realny,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Jak RDL nie chcesz robić to możesz sobie na maszynie robić Cable Hip Hinge jak fitnesiary.
np. Leg press + Bulgarian SS w D1
RDL, leg press, leg curl i leg extension