Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: temp_file8861112384272512572
PobierzMacie linka do jakiegcos odcinka gdzie lepiej bylo widac jej barak? Bo nie wiem czy to na 100% jej
Edit:
Ok sprawdzilem i generalnie to jej chalupa na 99.9%. dzialka ma 1000m2. Jest tylko przylacze elektryczna :)
A tak btw, to są w ogóle działki budowlane? Wyglądają na zwykłe zagony, wiosną tam może się jakieś zboże puścić.
edit: to barak z barakową, bo auto zaparkowane :P Mogłeś podjechać sprawdzić zamiast cykać foty z
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-07 232416
Pobierz@Milo900: Nie no, jakieś wod-kan też musi tam być... bo chyba nie rozwiązuje pewnych spraw w ten sposób:
źródło: GTpnZ5-XYAAT1Wq
Pobierz@Milo900: to akurat wystarczy. Sama budowałam na działce tylko z prądem. Do tego stawiasz przydomową oczyszczalnie i kopiesz własne ujęcie wody. Na luzie.
Wcześniej nie zdawałem sobie sprawy, że to jest aż takie odludzie.
EDIT: Czy ona ma tam łazienkę?
Sąsiedzi daleko i biorąc pod uwagę charakter Baraki to nie przynależny do lokalnej społeczności.
Nie rozumiem dlaczego ona uciekła w takie miejsce.
Ok nalezy sie wam wyjasnienie, screen pochodzi z serwisu ogloszeniowego otodom, gdzie ktos sprzedaje inna dzialke i przy okazji widac barak barakary.
Tam jacys ludzie mieszkaja w okolicy, plus wg tego ogloszenia sa wydawane juz powoli zgody na budowy w domow tam.
https://www.otodom.pl/pl/oferta/prywatny-dostep-do-jeziora-i-mozliwosc-budowy-domu-ID4o7O6
źródło: temp_file868009950743760948
Pobierz