Wpis z mikrobloga

@Milo900: i tak sporo. Niejeden Mirek ma piwnicę w takiej cenie, w mniejszych miejscowościach. Albo taką jedynie wynajmuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Holenderski barak to dodatkowo 100 tys, wiem bo googlałam na początku tej edycji. Za 45 tys da się kupić taki całkiem goły mały baraczek, ale każde udogodnienie typu malowanie, siding, łazienka, podłoga, ogrzewanie to dodatkowe $$$ i finalnie za takie cudo płaci się właśnie
  • Odpowiedz
Ona tego raczej nie sprzeda, tylko się chyba zacznie budować. Za jakiś czas będzie mieć fajnie

@jedna_odpowiedz: Oby zaczęła jak najszybciej, tego jej życzę, bo jeżeli ma zamiar tak mieszkać dłużej to machajacy_papiez.jpg
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz też mi się wydaje, że będzie się budować a ten barak tymczasowy bo działka nie była specjalnie tania.
Mieszkam w podobnym od 1.5 roku i kosztują ok 100tys w stanie dew ale przez to, że jest mobilny można sprzedać i przewieźć w inne miejsce.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz jestem i się tego nie wstydzę 😂 ogólnie rzecz biorąc to jest zwykłą szkieletówka tylko w mniejszej wersji. Ocieplona wełną, grzeje głównie klimą, dodatkowo panel ir i maty w podłodze na większe mrozy, trzymamy 21st. Ja wybrałam dwa moduły, żeby był kwadrat bo u Aśki jest trochę jak w tunelu. U nas rura od wody ocieplona xD i też osadziliśmy barak niżej niż u niej, żeby nie hulał wiatr po
  • Odpowiedz
@startwhere: dokładnie. To jest totalny level up w porównaniu do tych klitek PRL w których pozostali mieszkają, a ludzie z wykopu obrażają ją że niby mieszka w baraku, na zadupiu i generalnie dramat. Piękna działka, jezioro, wykopki sami mieszkają w blokach z wielkiej płyty i nie mają pojęcia o poziomie życia.
  • Odpowiedz
@xenux nie jest aż takie odludzie ,pokazywała filmik jak jest z psem na spacerze i po prawej stronie niedaleko są normalne domy czyli sąsiadów ma ,jak coś
  • Odpowiedz
@DrGreen_2: Bo tak lubi i może, a Tobie nic do tego. Ona nie wzbudza mojej sympatii, ale jeszcze bardziej nie lubię takiego bezczelnego wpieprzania się komuś w życie.
  • Odpowiedz
@rio_: a w jaki sposób ja się wpieprzam w jej życie? Siedzę pod jej barakiem? Dzwonię
do nie niej? Szeryfie to jest wykop gdzie się wszytsko komentuje!
  • Odpowiedz