Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Arbuzlele +183

#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: temp_file8861112384272512572
PobierzZiemia w tym ogloszeniu kosztuje 850 tysiecy ale za 3600 m2. Tj 236 zl za m2.
Dzialka barakary ma ok 1000m2. Plus ze kupila to kilka lat temu to pewnie dala 200-300 tysiecy max
@jedna_odpowiedz: Oby zaczęła jak najszybciej, tego jej życzę, bo jeżeli ma zamiar tak mieszkać dłużej to machajacy_papiez.jpg
Mieszkam w podobnym od 1.5 roku i kosztują ok 100tys w stanie dew ale przez to, że jest mobilny można sprzedać i przewieźć w inne miejsce.
@xenux: polemizował bym.
Hahahah tak takie samo flow jak fryzjerka ale kamper to było za duże wyzwanie więc barak wygrał xD
do nie niej? Szeryfie to jest wykop gdzie się wszytsko komentuje!