Aktywne Wpisy

MonazoPL +99
Startujemy ze świątecznym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 200 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: dlaczego sernik z rodzynkami to jedyny słuszny wybór? ( ͡° ͜ʖ
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: dlaczego sernik z rodzynkami to jedyny słuszny wybór? ( ͡° ͜ʖ
źródło: Wesołych Świąt!
Pobierz
okoboji +283
Kochani nie śpiewajcie przy stole tej kolędy bo ZAIKS wjedzie xddd
#patologiazmiasta #patologiazewsi #swieta #heheszki #muzyka
#patologiazmiasta #patologiazewsi #swieta #heheszki #muzyka
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-24 o 14.43.57
Pobierz

Czy po 40 roku zycia lepiej byc samotny bezdzietny czy byc rozwiedziony i miec dziecko ktorym zajmujesz sie naprzemiennie(zakladajac dobry stosunek z matka dziecka).
Jak ja widze sytuacje.
Samotny: wiecej czasu,swoboda z mozliwoscia zmiany kraju, wiecej pieniedzy. Z drugiej strony brak wiekszego celu w zyciu, milosci.
Rozwodnik: Doswiadczenie milosci rodzicielskiej, odpowiedzialnosc za dziecko daje jakis cel w zyciuj, Nie ma sie tez cisnienia na szukanie nowej partnerki. Z drugiej strony polowa czasu poswiecona na opieke, czesto zmeczenie, mniej pieniedzy.
#zwiazki #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
po 40tce wolalbym byc:
@lexico: tak sobie wmawiaj redpillarzu, 40letni
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: jestem starszy i studenciary :)
może to moja osobowość, a może duży zaganiacz ¯\(ツ)/¯
Ty wlasnie pokazuje ze bezdzietny/bezdzietna ma gorzej. Bo juz czujesz presje, obnizasz wymagania bo jednak bardzo chcesz zalozyc rodzine. A dzieciaty facet po 40 ma juz wywalone, geny przekazane, zadnej presji na nowy zwiazek, jemu na prawdę nie bedzie
Tak powinno być. I tak samo się to sprawdza u mnie, ale tylko wśród różowych, czy to mowa o szkole czy osiedlu, została tylko jedna dziewczyna ze szkoły która nie założyła rodziny, reszta do 30 miała już conajmniej jedno lub dwójkę dzieci. Natomiast wśród chłopów to połowa