Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 34
@n_____S i widzisz nie siedzisz w temacie i wiesz, jaka jest przyczyna. Na chłopski rozum to tak nasze kochane lewicowe władze postanowiły stworzyć strefy do których nie wjadę auta nie spełniające norm. I co kilka lat te normy będą się robić porąbane. Na początek benzyną euro 4 wjedziesz. No i tu się robi szkopuł bo takie tico czy Seicento z LPG które zostawia mało syfu nie ma wjazdu ale za to
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Najmilszy_Maf1oso yhm za chwilę w tym miejscu wyjebia osiedle. Raz, że chcą odcinać całe miasta to jak jest zielony teren jest sprzedawany deweloperowi. W Krakowie mieliśmy ładny lasek wycieli pod osiedle. Już widzę eko towarzyszko od kogo jesteś. Chcecie raju to przeprowadzacie się do koeri północnej a nie na siłę mi zabieracie dobra
Lardor - @Najmilszy_Maf1oso yhm za chwilę w tym miejscu wyjebia osiedle. Raz, że chcą...

źródło: temp_file7625043486964915745

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@DanielPlainview nie do końca tak jest. Kwiecień roku 2020 był dość zimny i ludzie grzali w domach bo był lockdown aut na ulicy nie było a smog był 2x większy niż podczas godzin szczytu zimą. Nawet w Niemczech zaczęli to badać i za smog odpowiada głównie grzanie w domach po tym Niemcy zaczęli się wycofywać z SCT. Jak się wzięli za piece to jakoś powietrza się poprawiła. Zresztą czemu temat smogu
  • Odpowiedz
Centra miast bez samochodów albo przynajmniej bez gruzów. Rzeczywiście postapokaliptyczna wizja.

@Najmilszy_Maf1oso: no tak, bo w centrach miast to tylko strefy rekreacyjne są. xD

Jak wami łatwo sterować to głowa mała.
  • Odpowiedz
@Lardor: zabronmy aut
Zabronmy pracy zdalnej
Nie inwestujmy w komunikację

No więc osoba której nie stać na nowe auto, musi się na nią przesiąść i jej spadnie jakość życia.
Super sprawa xD
  • Odpowiedz
@Lardor: Tu akurat kwestia ideologiczna, akurat jestem libertarianinem, to zgodnie z dewizą, że moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna twoja mogę doprowadzić do tego, aby to przerwać. W idealnym państwie po prostu bym Cię pozwał za szkodzenie mojemu zdrowiu, ale oczywiście rządzi lewactwo i można mnie truć.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Cineczeq ale z ciebie hipokryta sam sobie zaprzeczasz. To pora cię pozwać bo mi zakazujesz jazdy autem na twoje nieszczęście ja już sct obszedłem i do jednego sct wjechałem autem które nie spełnia normy 1 nawet. Żadnego katalizatora tak trzeba żyć. I na całe szczęście ty i podobni tobie nie zabronią mi tego ( ͡ ͜ʖ ͡) fajna logika żyjesz tylko szanuj też innych używających tej
  • Odpowiedz