Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Neobychno: Czemu oni się tak wstydzą przeszłości a dziś robią wszystko by nie wkurzyć elektorat bo nar0d0wcy to nie Kuce i słuchają jedynie porządnych rapsów na przemian z discopolo. Nie znoszę narodowców i sebiksów - słabe wykształcenie, słaby gust muzyczny, słabe poglądy suwerennościowe, słabe podejście do krula którego zawsze nieznosili, słabe podejście do inności.
Żeby wstydzić jedynej prawilnej kucowskiej (jedna z tych rzeczy jaką dążę kuców olbrzymim szacunkiem za inteligencję,
  • Odpowiedz
Dla katolików, fanów ciężkiej muzyki ten gest ma znaczenie rozpropagowane przez Jamesa Dio.

~Ewka

@Neobychno: dlatego katecheci i księża w szkoła drą mordę za heavymetalowe koszulki z potworami i gest Jamesa Dio.

Nie wiem czego nie rozumiecie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kishibashi ogólnie wg tego linku co zarzucilem miał wiele znaczeń i to nie koniecznie negatywnych typy jakiś znak bogini płodności, odganianie zła itd ale jak dzisiaj pamiętam katechetkę co w gimnazjum mówiła że to symbol szatana bo te rogi się pokazuje xD tak samo jakiś krzyż celtycki czy pierścień Nibelungów ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Rolnikt: no ja wiem, że ogólnie przypisuje się temu w Polsce jakieś szatańskie konotacje, ale nawet bez tego konfa i kościół mają grube zesrańsko o wszystko, co związane z pogaństwem i okultyzmem (choćby dlatego tak ich boli Halloween) więc i tak nie jest to dobre wytłumaczenie z jej strony.
  • Odpowiedz
@Neobychno: Paweł M ps Misiek pseudokibic Wisły zrobił w życiu wiele błędów, rozpruł się na swoich, sprzedał jak k własnych ziomków, rzucił nożem w głowę Dino Baggio, ale największym jego błędem pewnie i tak będzie zalanie formy temu zezowatemu karyńsku
  • Odpowiedz