Wpis z mikrobloga

Będe zakupywał całe #agd do nowego mieszkania, są jakieś ciekawe technologie/funkcje, dla których np pralka A jest lepsza od pralki B?

Z fajnych funkcji, to wiem, że będe chciał mieć zmywarkę z funkcją comfortlift, ale nie wiem co z pozostałym sprzętem, macie jakieś sprzęty AGD do polecenia?

bedę potrzebował indukcję, pralke, suszarkę, okap, lodówke oczywiście - jakieś konkretnie modele/producenta polecacie?

#kuchnia #pralka #dom #sprzatanie #mieszkanie #budujzwykopem
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gennwat: ja dopłaciłem do płyty z electroluxa z funkcją, która niby wykrywa kipiącą wodę w garnku i jak się każdy domyśla, niezbyt to działa i w ogóle tego nie używam - a szkoda, bo bardzo dużo gotuje makaronów i myślałem, że będzie przydatne. Mimo tego polecam electroluxa, kuchnia prawie cała z niego i zachwalam. Żona dużo gotuje i jest zadowolona.
  • Odpowiedz
@Gennwat: Comfortlift to funkcja dzięki której 3-4 lata temu jak to weszło, sprzedawaliśmy tyle zmywarek Electroluxa/AEG, że sam przedstawiciel jak przyjeżdżał to był w szoku. Do każdej sprzedanej sztuki, dorzucali nam wtedy chyba 100zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sklepie wygląda to rewelacyjnie gdyż szuflada jest dociążona specjalnym żeliwnym naczyniem (od Electroluxa ją dostaliśmy oczywiście) a rzeczywistość jest trochę inna. Mianowicie jej największy minus to to,
  • Odpowiedz
  • 0
@Notakaprawda: oo widze mamy tu eskperta od AGD :D kolega przedstawiciel electroluxa, czy ogolnie od AGD?

Okej, czyli wiem, że zmywarkę/pralke/suszarke od electroluxa polecasz, czyli pewnie je wezme, natomiast czym sie w sumie roznia sprzety AGD roznych od roznych producentow w podobnych przedzialach cenowych, poza wlasnie jakimis gamechenger'owymi funkcjami?

Co do okapu, lodowki i indukcji, to raczej standardowe rozmiary do zabudowy w mieszkaniu, lodowka jednodrzwiowa napewno (nie zalezy mi na
  • Odpowiedz
@Gennwat: Przeczytaj pierwszą moją część wypowiedzi, do uśmiechniętej mordki. Napisałem, że tyle tego sprzedawaliśmy, że nawet przedstawiciel handlowy z Eluxa był w szoku. Więc ja nim raczej nie jestem xDDDD
Pracuję w sklepie z AGD.
  • Odpowiedz
@Gennwat: Są tak samo zajebiste jak każda lodówka póki się nie rozszczelni i gazu nie puści. Przy wyborze lodówki sugeruj się tylko i wyłącznie designem, gdyż i tak Ci się rozp!erdoli po kilku latach.
  • Odpowiedz
  • 0
@Notakaprawda: no racja w sumie xd w ogóle co myślisz o tym, że jak już jestem ukierunkowany stronę electroluxa, to żebym w sumie wziął odrazu od nich cały sprzęt? bo jest jakaś promka na produkty electroluxa, i za wydane 10k zwracają 1.5k, a jak sobie to połącze z promoją piąty punkt za złotówke, to już w ogołe finalnie mi wyjdzie z 30% taniej na całe AGD
  • Odpowiedz
  • 0
@Notakaprawda: mistrzu, ta funkcja hob2hood electroluxa cos warta i rzeczywiscie sie sprawdza w praktyce, czy raczej to marketingowy bajer? kuchnia z salonem, potrzebuje cichy i wydajny okap do zabudowy, a ze biore plyte electroluxa, to moze okap tez bym od nich wzial :)

https://www.mediaexpert.pl/carts/sharing/45e0d244
taki koszyk zlepilem, tam trzeba zaznzaczyc jeszcze opcje multirabaty + ta promocja electroluxa (-1500zl kolejne z koszyka), no i mam 'glowne' elementy AGD za 10k xd
  • Odpowiedz