Aktywne Wpisy

ShockDeals +331
nowszyja +647
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

Z fajnych funkcji, to wiem, że będe chciał mieć zmywarkę z funkcją comfortlift, ale nie wiem co z pozostałym sprzętem, macie jakieś sprzęty AGD do polecenia?
bedę potrzebował indukcję, pralke, suszarkę, okap, lodówke oczywiście - jakieś konkretnie modele/producenta polecacie?
#kuchnia #pralka #dom #sprzatanie #mieszkanie #budujzwykopem
Okej, czyli wiem, że zmywarkę/pralke/suszarke od electroluxa polecasz, czyli pewnie je wezme, natomiast czym sie w sumie roznia sprzety AGD roznych od roznych producentow w podobnych przedzialach cenowych, poza wlasnie jakimis gamechenger'owymi funkcjami?
Co do okapu, lodowki i indukcji, to raczej standardowe rozmiary do zabudowy w mieszkaniu, lodowka jednodrzwiowa napewno (nie zalezy mi na
Pracuję w sklepie z AGD.
https://www.mediaexpert.pl/carts/sharing/45e0d244
taki koszyk zlepilem, tam trzeba zaznzaczyc jeszcze opcje multirabaty + ta promocja electroluxa (-1500zl kolejne z koszyka), no i mam 'glowne' elementy AGD za 10k xd