Wpis z mikrobloga

Kolega @i_bless_the_rains_down_in_africa zachlał wczoraj mordke? Nowe, nie znałem xD
#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Dzień dobry - 5 listopada 2024, jest to 310 dzień roku.

Imieniny Blandyny, Sławomira, Blandyna, Dalemira, Elżbiety, Floriana, Geralda, Marka, Markusława, Trofimy, Zachariasza - życzymy zdrówka ()!

Święta, święta: Międzynarodowy Dzień Języka Romskiego
Dzień stanowiony z inicjatywy Międzynarodowego Związku Romów i organizacji Kali Sary w dniu 5 listopada 2009 na posiedzeniu Komisji do Spraw Języka w Zagrzebiu

Słońce wschodzi w Olsztynie o godzinie 06:37, a zachodzi o godzinie 16:01. Dzień trwa 9 godzin i 24 minuty.

Cytat na dziś: To mały krok dla ludzkości, ale dla karła normalny.

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @wrednyroman: @frugom: @morgul2: @K00tek: @KKK1987: @Wagabunda96: @kamilnowa: @Marinero1: @aligejtor: @reyley:
cybulion - Kolega @iblesstherainsdowninafrica zachlał wczoraj mordke? Nowe, nie znałe...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@cybulion i ja zaczne, dzien dobry. Wczoraj załadowałem w siebie ponad 4kkcal XD. Dawno sie tam nie opchałem. Ale taka narazie bedzie moja codzienność. Z fajnych rzeczy znalazlem wczoraj Borowika giganta, niestety już zjedzony :(
cybulion - @cybulion i ja zaczne, dzien dobry. Wczoraj załadowałem w siebie ponad 4kk...

źródło: 1000099089

Pobierz
  • Odpowiedz