Aktywne Wpisy

jmuhha +305
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +113
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

Gra oczywiście ma swoje za uszami, niektóre dialogi trzeba rozchodzić to prawda ale bioware zawsze miał te wątki odkąd pamiętam niestety.
Ale skreślać odrazu grę? Gdybym miał się kierować tymi "kompilacjami" to chyba bym w nic nie grał. Mam wrażenie, że ostatnio do większości gier coś takiego się pojawia bo jak nie błędy w cyberpunku to mikrotranzakcje w dragons dogma.
I nie zrozummy się źle,
Szkoda Nawet prądu na pobranie pirata tego guana
W sumie to wystarczyłoby obejrzeć jakiegokolwiek neutralnego streama, żeby zobaczyć jak ta gra wygląda i usłyszeć zarówno plusy, jak i minusy gry. Ale jak się ogląda kanały nakierowane na "anty-woke" to nie ma co się dziwić na jakich aspektach gry będą skupione, bo to się po
@Wink: No ale zarzuty są celne, bo nawet w pozytywnych reviewsach ludzie piszą że gra spoko, fajna walka I eksploracja, ale co z tego jak potem wracają do wątku głównego i wszystkie postacie zachowują się jak popluczyny charakterów, w dodatku jakby HR miał podpięty do nich podsłuch. Można się dobrze bawić i grę krytykować za to co z-----a.
Bo jedyna obrone tej gry widze od ludzi z argumentami: nie lubicie tej gry bo jesteście anti woke, albo argumenty pokroju twoich, że eksploracja jest ok, mimo że wszędzie dosłownie KAŻDY mówi, że gra jest turbo korytarzowa.
Damn, nawet na oficjalnym subreddicie(które z natury są
@Wink: nie, nikt poważny nie twierdzi że gra nie może być dobra albo nie można się przy niej dobrze bawić. Jednocześnie niewątpliwie absurdalnym pomysłem jest wciskanie do świata fantasy kulturowo-politycznych dziwactw roku 2024 i okolic, dodatkowo w moralistycznej i niezręcznej otoczce. To po prostu kuriozalny pomysł który działać nigdy