Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Koziom: ale wymyśliłeś xd i kto z widzów to skojarzy?
i po co ten chochoł? nie jest ten sam syf bo tamten był siermiężny, a teraz jest pretensjonalny z takim wydźwiękiem, że jak się z nami nie zgadzasz to jesteś niemoralny, niewykształcony, niefajny i w ogóle powinieneś się wstydzić, że istniejesz
  • Odpowiedz
  • 0
@Zabatrawiasta: Błaszczak coś tam powiedział i to był powód żeby poświęcić temu tyle czasu w głównym wydaniu dziennika telewizyjnego. TVPiS robił identycznie, wam się wtedy po prostu opcja polityczna nie podobała, a nie sam format.
  • Odpowiedz
@Elberus: Tyle, że obecnie chyba nikt nie gwarantuje tego, że będzie inaczej xd. PIS już udowodnił, że na pewno nie oni. Ja jestem już od wielu lat za zaoranie tego syfu tak samo jak za prywatyzacją wszystkiego poza 15 najważniejszymi spółkami czyli Orlen, Lot, banki itp.
  • Odpowiedz
Błaszczak coś tam powiedział i to był powód żeby poświęcić temu tyle czasu w głównym wydaniu dziennika telewizyjnego. TVPiS robił identycznie, wam się wtedy po prostu opcja polityczna nie podobała, a nie sam format.

@Elberus: Co zasługuje na uwagę w TV? Nasranie na stół będzie odpowiednie? Wypowiedział się na tle wyborów w USA, a że cytowano także wypowiedzi innych polskich polityków, jakoś już pomijasz. Inna jest sprawa taka, że słowa
  • Odpowiedz
@Elberus słuchaj, 99,9% oglądająch jak to ztagowałeś #tvpo nie ma praw wyborczych w USA. Natomiast pisząc swój wysryw, nie przeszkadza Ci, że co godzinę w Republice leci spot wyborczy Trumpa? Mi nie przeszkadza, bo 99% oglądających Republikę nie ma praw wyborczych w USA :)
  • Odpowiedz
  • 0
@fornson23 co mnie obchodzi tv republika jak nawet mi dobrze nie odbiera z naziemnej. miała być czysta woda w publicznej tv
@Dejvidek25 no rzeczywiście pokazali wykres, który jeden wykopek sobie zintepretował tak żeby mu wyszło, że są obiektywni więc nic już się nie liczy i szach mat dla opa xD
@Janusz_Lubikwasa oni traktują widza protekcjonalnie, nie irytuje cię to?
@odislaw pozorny pluralizm
  • Odpowiedz