Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +219
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
skeeto666 +160

Istnieje jakis fajny spacesim w kosmosie ale SINGLE PLAYER?
Swoja droga, jak sie miewa ta gierka od bethesdy? Wiem, ze ludzie ja zjechali d gory do dolu, ale nie gralem w fallouty i skyrimi, wiec w zasadzie nawet nie mam punktu odniesienia "ale to jest resking skyrima".
Moze ktos cos polecic? Grafika nie musi byc najnowszam ale znosna XD Zatem freespace2 raczej odpada (chociaz to nie jest spacesim).
No man sky wyglada dla mnie jak gowno i totalnie nei czuje tego. Ale nie gralem. Gameplay tez wyglada strasznie nudno.
Możesz spróbować tez the outer worlds, bardziej AA, z większym jajem i mniejsza skala, ale ja bawiłem się lepiej.
Jednak ludzie grają w stare gry i dobrze się bawią. Wystarczy przyjąć, ze starfield to gra z 2017 roku (lub wczesniej wedle uznania), potraktować ją jako ogranie starszej pozycji i można bardzo fajnie spędzić czas, szczególnie jak ktoś lubi te klimaty.
outerworlds tez moze byc. Ot jakas gra z fajnym motywem kosmosu, ale niekoniecznie strategiczna, bo aktualnie kuruje sie po ostatniej grze :)
I calkiem podobna tematyka :D
i wiem tyle ze sie rozbijasz a potem badasz co sie stalo i ze mozna sie bac, jest tajemnica, jest badanie co sie wydarzylo, eksploracja.
Wiecej mi nie trzeba sprzedawac :D