Wyjazdu nie zaliczam do udanego przez dwa błędu ubraniowe. Najbardziej zmarzły dłonie i przedramiona, a to dlatego, że nie założyłem podkoszulki termicznej z długim rękawem, a z krótkim. Rękawiczki wprawdzie zabrałem długie, ale cienkie, bez grama ocieplenia. Te dwie rzeczy wystarczyły, by zepsuć wyjazd. Temperatura od minus jeden, do plus jeden i wiatr. Na zdj Plac Politechniki i "szkieletor" zakryty płachtą. Czyżby zamierzali po 32 latach skończyć budowę? A może inwestorowi kazali zakryć budynek, by nie kłuł w oczy swoim szkaradzieństwem?
Wyjazdu nie zaliczam do udanego przez dwa błędu ubraniowe. Najbardziej zmarzły dłonie i przedramiona, a to dlatego, że nie założyłem podkoszulki termicznej z długim rękawem, a z krótkim. Rękawiczki wprawdzie zabrałem długie, ale cienkie, bez grama ocieplenia. Te dwie rzeczy wystarczyły, by zepsuć wyjazd. Temperatura od minus jeden, do plus jeden i wiatr.
Na zdj Plac Politechniki i "szkieletor" zakryty płachtą. Czyżby zamierzali po 32 latach skończyć budowę? A może inwestorowi kazali zakryć budynek, by nie kłuł w oczy swoim szkaradzieństwem?
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: YDXJ0448
Pobierz