Aktywne Wpisy

Hatsuban +168
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
PorkaTurbo +256
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

zapach którego dekant nabyłem podczas mojego poszukiwania najlepszego zapachu różanego
zapach był ładny ale brzmiał mi zbyt kobieco, rzuciłem próbkę w kąt i długo nie ruszałem
teraz, przy nieco szaroburej pogodzie zapach układa się absolutnie niesamowicie
dla mnie to zapach bardzo artystyczny, poruszający wyobraźnię
wciąż uważam, że przechyla się na bycie zapachem kobieco-unisexowym, ale jest po prostu piękny
ma w sobie taki niepokój i wilgoć
róża typu "konfiturowata" ale bije od niej chłód
pachnie jak coś zakazanego, jak jakiś wyrafinowany morderca z filmu albo diabeł kusiciel
parametry świetne
#perfumy
źródło: portraitofalady_100ml_h49701_2000x2000
Pobierz@dumnymagazynier: czy tylko dla mnie to już wychodzi poza praktyczność perfum? kiedy by chciało się pachnieć jak pączek z marmoladą? xd
ale zapach zdecydowanie nie na blindbuy
@Pawfcb jeżeli mogę ci coś polecić- MFK ala rose lhomme - to dla mnie najlepsza róża meska i jedyna w której od początku do końca trwania czuje się mega pewnie. z amouage lyric mam ten problem ze te perfumy szybko tracą pazur i robi się pudrowato, mfk od początku do końca jest różą