Wpis z mikrobloga

@jazdaniebieski2023: Nawet ci powiem że to rozumiem, bo ciążą bardzo boli i bardzo wyniszcza zdrowie, to fakty.
Ale dla mnie rodzina jest bardzo ważna, sam się wychowałem w niepełnej, no dzieci bym nie chciał mieć to jestem wybrakowany i IMO nie nadwałbym się na ojca jak ledwo z sobą sobie radzę, genów też najlepszych nie mam, ale rodzinę by fajnie było mieć.
Ale jak nawet nie ma z kim to
  • Odpowiedz
Obecnie znów idziemy w przeciwnym kierunku i sporo chłopów jest niestabilnych, jakieś narko, leci na kilka frontów więc logiczne że

@mirko_anonim: ...dopóki Kapitan Państwo będzie ratował baby od konsekwencji ich własnych decyzji, nic się nie zmieni. Wróć: zmieni. Na gorsze.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
asertywny-aktywista-0: Nie, ale bzdurą jest, że wrażliwy facet nie znajdzie partnerki. Tylko trzeba to przełamywać i czasami udawać zawadiakę.
Oczywiście nie mówię o werteryźmie i płakaniu jej na kolanach, ale ważna w relacjach damsko męskich jest empatia i czytanie kobiet. Badboye i narcyzi są chaotyczni i nie bardzo kontrolują emocje swoich bab, po prostu je krzywdzą, można podobny efekt wywołać inaczej bez uszczerbków psychicznych w jej głowie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Cechy charakteru się nie liczą przy dobrym wyglądzie i wzroście xD No chyba że chad będzie miał jakieś ultra choroby psychiczne że nie będzie mógł się kontaktować poprawnie nawet.
Dopiero potem, przy wyborze takich zwracają uwagę na kolejne punkty.
  • Odpowiedz
@kaminarii: nie do końca ale raczej mało prawdopodobne jest aby przystojny gość był jakimś simpem itp to jakieś specyficzne przypadki gdy ktoś zrobił jakiś mocny glow up i np w szkole średniej (czyli najlepszym etapie pod względem matrymonialnym) był fatcelem.
Ale jestem w stanie uwierzyć, że taki chad simp mógłby kobietę zniechęcić po jakimś czasie
@mirko_anonim Tylko co tak naprawdę oznaczają te cechy? Bo na tagu to mityczne spokojny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to jakiego chce laska faceta jest zależne od tego W JAKIM JEST WIEKU oraz od tego JAKI JEST JEJ STATUS EKONOMICZNY

więc facet miły spokojny ułożony to by miał żniwa po 10 letniej wojnie co by się przetoczyła po Europie i wytrzebiłaby agresywnych samów - a jak pożoga by dogasała to każdy samie bez traum po wojnie, niepijący a ze skromnym majątkiem w postaci kawalerki byłby łakomym kąskiem

a
  • Odpowiedz