Aktywne Wpisy

moll +11
Co upiec?
- Miodownik 35.2% (192)
- Strudel jabłkowy wg przepisu pani Lucyny 32.1% (175)
- Piecz co chcesz 32.7% (178)
Bo-Brownik +1
Potrzebuję na poniedziałek zamówić ciasto na swoje pożegnanie w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw

Ale dla mnie rodzina jest bardzo ważna, sam się wychowałem w niepełnej, no dzieci bym nie chciał mieć to jestem wybrakowany i IMO nie nadwałbym się na ojca jak ledwo z sobą sobie radzę, genów też najlepszych nie mam, ale rodzinę by fajnie było mieć.
Ale jak nawet nie ma z kim to
@mirko_anonim: coś takiego to może opisywać psa a nie mężczyznę.
@mirko_anonim: ...dopóki Kapitan Państwo będzie ratował baby od konsekwencji ich własnych decyzji, nic się nie zmieni. Wróć: zmieni. Na gorsze.
Nie. XD
Oczywiście nie mówię o werteryźmie i płakaniu jej na kolanach, ale ważna w relacjach damsko męskich jest empatia i czytanie kobiet. Badboye i narcyzi są chaotyczni i nie bardzo kontrolują emocje swoich bab, po prostu je krzywdzą, można podobny efekt wywołać inaczej bez uszczerbków psychicznych w jej głowie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
Dopiero potem, przy wyborze takich zwracają uwagę na kolejne punkty.
Ale jestem w stanie uwierzyć, że taki chad simp mógłby kobietę zniechęcić po jakimś czasie
@mirko_anonim Tylko co tak naprawdę oznaczają te cechy? Bo na tagu to mityczne spokojny
więc facet miły spokojny ułożony to by miał żniwa po 10 letniej wojnie co by się przetoczyła po Europie i wytrzebiłaby agresywnych samów - a jak pożoga by dogasała to każdy samie bez traum po wojnie, niepijący a ze skromnym majątkiem w postaci kawalerki byłby łakomym kąskiem
a