Aktywne Wpisy
wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +134
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
W związku z wpisem http://www.wykop.pl/wpis/7880806/niewiemjaktootagowac-moze-smiesznypiesek-a-nawet-c/ wołam:
@kg_94 @Pawel_Pe @Obserwator_z_ramienia_ONZ @KaczuszkaSpodDzbanuszka @Scorpio412 @Laaq @WesleyGibson @japco @bercik999 @ripp1337 @Villdeo @frizik @remcon @pytonowski @maxxqueen @rybako @Krs90 @wktr92 @sssabae @bialydom @Jotka93 @Lowi @BlackLight @Majkel91 @Qnioo @claudio1 @Kangel @Drz3w0 @kruszyniasty @KoriManiaczka @sidhellfire @mietko @nasedo @varez
O, patrz. Przypomniało mi się, że w wakacje widuję psa który jeździ nie na błotniku a na osłonie akumulatorów we Wladymircu ;)
Nie powinni jechać na opryski inną porą dnia?
http://www.rolnik-forum.pl/archive/index.php/thread-4922.html
@Da_R_ecky: Pszypadeg?
@sssabae zapytam taty, bo ja się na tym nie znam zupełnie. Na razie uciekam, wrócę niebawem :P
Wykopkom ciekawym przeróbki wydechu wyjaśniam że chodzi prawdopodobnie o to, że wylot wydechu był fabrycznie wygięty w bok, a znajdując sie na wysokości kwitnących gałęzi mógłby je osmalać sadzą i dymem