Wpis z mikrobloga

• 0
@Eldoroller: taa tylko kurna całkiem ładnie zarabiałem jak na swój wiek. Mam 27 lvl i trzepałem 17k netto przez ostatnie pół roku jak pracowałem w p---------u poprzednim (zrezygnowałem bo ta praca kosztowała mnie mnóstwo życia prywatnego). I teraz od 3 miesięcy żadnej faktury i tak już zaczynam powoli czuć że marnuje czas. Wole chyba się gdzieś zatrudnić żeby ten zysk jednak wpadał (nawet mniejszy) a w międzyczasie rozglądać się na
  • Odpowiedz
@cl_master: to co jednak nie uznali doswiadczenia jako manual w rekrutacji na automata? Albo tak dobrze robiles leetcody ze odpadles z 90% wynikiem na tescie wstepnym?
  • Odpowiedz
  • 0
@Pmpa ja na pewno nie myślałem że to będzie łatwe xD ale kiedys mam nadzieję człowiek będzie umioł na tyle żeby spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tak z 17k by mogło wpaść XD a nie widzę żeby się szykowało
  • Odpowiedz
  • 0
@fatalny mam dwa bardzo obiecujące procesy rekrutacyjne. Czekam na odpowiedzi po nowym roku.

Place niższe niż to co miałem ale technologicznie spoko, uczylbym się zupełnie nowych rzeczy więc coś za coś
  • Odpowiedz
  • 0
@fatalny programowanie to python, frameworki pytest I robot framework. Trochę też playwrighta ogarniam. Poza tym to jakaś tam Kafka, grafana, aws . Szukam cztery miesiące xD. Dostałem już draft umowy z dobra stawka. Muszę pogadać jeszcze z klientem. Będę miał ostatnią rozmowę z nim.
  • Odpowiedz