Wpis z mikrobloga

@somskia:
Nie szkaluje samej tradycji a tego kto to kultywuje bo dla mnie hipokryzją jest to że ktoś taki jak Ty i większość tutaj komentujących co cały rok pluje na takie osoby (mówię wyłącznie o tych co się sami wylogowali a nie o tych co zabrała choroba) nagle raz w roku żeby sobie plusika zdobyć udaje wielką żałobę.
  • Odpowiedz
@Szlachetny_Alchemik: Nie wiem czy ktoś już wpisywał, ale był taki gostek co grał w mass effect i był fanem, nawet pisalem z nim jakoś w 2020r, dawał mi porady bo pierwszy raz grałem, a potem umarł.
  • Odpowiedz
@Szlachetny_Alchemik: Nie wiem czy ktoś już wpisywał, ale był taki gostek co grał w mass effect i był fanem, nawet pisalem z nim jakoś w 2020r, dawał mi porady bo pierwszy raz grałem, a potem umarł.

@r5678: To był @demontre wyżej go wspomniałem.
Tu wpis o jego śmierci https://wykop.pl/wpis/56817555/shepardchoruje-demontre-na-poczatku-chcialbym-podz
@pioootrek88 +1767
#shepardchoruje
@demontre

Na początku chciałbym podziękować Wam wszystkim – śledzącym wpisy Huberta – za okazane wsparcie, troskę i wyczekiwanie kolejnych informacji o postępach leczenia. Zapewne wszyscy wolelibyśmy, aby w tym miejscu pisał bezpośrednio Hubert. Niestety. Najprościej jest mi nie używać zwrotu „nie żyje”. W takiej sytuacji często
  • Odpowiedz
@kingce relacje @sarmatawkapciach śledziłem i informacja o jego przegranej walce mnie mega zasmuciła ( ͡° ʖ̯ ͡°) choć dziwnie teraz wygląda to, że informal o tym, że będzie miał od 1 czerwca 2019 wolne miejsce w pakiecie Netflix family...
  • Odpowiedz