Wpis z mikrobloga

Był kiedyś typek który ruchał te łajno pokroju zajączkowskiej w partii korwin i sprawa niestety wyszła na jaw, że zaraża kiłą. Ale była głośna swego czasu

@Salam-Abdul-Al-Stulejari: To ten typek (notabene udzielał się na wykopie podobno) zarażał i spał z kilkoma kobietami w tamtym środowisku. Nie wiem czy z nią, ale to raczej nie ona zarazała jeśli już to została zarażona. Tak gwoli ścisłości.
  • Odpowiedz
@SzalonyOgorek: pacjent zero został znaleziony, sam wtedy byłem w partii Korwina, w sumie już nie pamiętam jak się wtedy nazywaliśmy, bo byłem w jego partiach wielu różnych nazw :D, ale ja się akurat z panem pacjentem zero nie ruchałem :D
Natomiast panią o której tutaj ludzie wspominają znam dość dobrze i szczerze taki artykuł nie brzmi mi ani trochę dziwnie :D
  • Odpowiedz
  • 2
@stefan_pmp
Tak tak lewaczku, nikt nie zauważy że ściemniasz jak typowy lewak. A teraz idź zarażać się kiłą z kolegami fembojami, bo prawaków to nie dotyczy :]
  • Odpowiedz
Natomiast panią o której tutaj ludzie wspominają znam dość dobrze i szczerze taki artykuł nie brzmi mi ani trochę dziwnie :D

@voot: Opowiedz coś więcej. Sugerujesz się, że jej prowadzenie się... było dość swobodne?
  • Odpowiedz
@Chuopijak znowu wybory idą, a dwie największe partie polityczne w Polsce od dekad opierają swoje kampanie o tworzenie podziałów i sianie nienawiści, więc jest to wielką zagadką ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@stefan_pmp: czemu na nią akirat ostatnio taka nagonka i memy? Coś o------a czy po prostu się mencwel znudził?
  • Odpowiedz