Aktywne Wpisy
tcp-protocol +170
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

@Krole: Moj znajomek jest innego zdania, uważa, ze jakby miał się bać większych od siebie, to by cały casz siedział w domu i patrzył zza firanki czy nie idą.
Składał większych od siebie wiele razy, sam widziałem, sam ma około 173cm
Twierdzi, ze jak koleś ma 190cm, to trzeba mu solidnie p-----------ć w
Mój brat będąc dosyć niskiego wzrostu, ale krępej postury potrafił złamać szczękę gościowi wyższemu od siebie o głowę, ale startowaliby w podobnej kategorii wagowej. Na filmiku większy gość pewnie waży
A) s------l był super szybki i precyzyjny w zadawaniu ciosów
B) trenował dużo w domu - pełna patologia, n-------ł się notorycznie z pijanym ojcem i starszym bratem, nawet noże wchodziły w grę.
Zatem znajdą się czasem wariaci, ktorzy nawet wielkich chłopów są w stanie pobić
Raczej by duzy swojego klona takim plaskaczem nie zgasil - musialby na serio uderzyc. Tutaj sama lapa machnal od niechcenia
No ale plus bycia wielkim chlopem to pocwiczysz solidnie 2 lata I tak na prawde nie wazne czy chlop to drugi Mayweather nie przeskoczysz 40kg masy / 20 wzrostu przewagi bo go
Jak masz dwoch chociaz minimalnie wyszlolonych zawodnikow (2 lata treningow pare razy w tygodniu) to sie moze zesrac z tymi swoimi 173 I 80 wagi ale nie przeskoczy tego