Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nigdy nie fikaj z kolesiem 3x większym od siebie, głupi ruch tą wielką łapą może złamać szczękę

@Krole: Moj znajomek jest innego zdania, uważa, ze jakby miał się bać większych od siebie, to by cały casz siedział w domu i patrzył zza firanki czy nie idą.
Składał większych od siebie wiele razy, sam widziałem, sam ma około 173cm
Twierdzi, ze jak koleś ma 190cm, to trzeba mu solidnie p-----------ć w
  • Odpowiedz
  • 4
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo ja to doskonale rozumiem i jestem podobnego zdania, ale na filmiku różnica we wzroście, a na pewno w wadze jest zdecydowanie większa. Do pewnego momentu techniką (i często sprytem) wszystko załatwisz, ale powyżej pewnego pułapu no już nie ma przebacz.

Mój brat będąc dosyć niskiego wzrostu, ale krępej postury potrafił złamać szczękę gościowi wyższemu od siebie o głowę, ale startowaliby w podobnej kategorii wagowej. Na filmiku większy gość pewnie waży
  • Odpowiedz
@Klim4s mam takiego kumpla, który na osiedlu r--------l gości 2-3x większych od siebie. Ale:

A) s------l był super szybki i precyzyjny w zadawaniu ciosów

B) trenował dużo w domu - pełna patologia, n-------ł się notorycznie z pijanym ojcem i starszym bratem, nawet noże wchodziły w grę.

Zatem znajdą się czasem wariaci, ktorzy nawet wielkich chłopów są w stanie pobić
  • Odpowiedz
@January-zwiedza-szpary oczywiscie sama waga I wzrost to nic. Ja zaczalem od silowni potem jak zaczynalem boks wiadomo zadyszka bo 120kg I 195. Pewnie w poczatkowych path tygodniach by mnie ( w formule boksu oczywiscie ) I 70kg typ poskladal

No ale plus bycia wielkim chlopem to pocwiczysz solidnie 2 lata I tak na prawde nie wazne czy chlop to drugi Mayweather nie przeskoczysz 40kg masy / 20 wzrostu przewagi bo go
  • Odpowiedz