Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień Dobry,
Ostatnio rekrutowałem się do nowej pracy, jestem już po rozmowie i tak naprawdę czekam na pierwszy dzień pracy (za +/- miesiąc). Do tej pory pracowałem jako logistyce, jako Młodszy Specjalista ds. Logistyki. Ze względu na to, że to nie używa się w mnie w pracy tych formalnych terminologii, do CV wpisałem bez większego zastanowienia Logistyk (nie neguje, że podświadomie pewnie chciałem podkoloryzować). Na rozmowie, +/- z 15 min opowiadałem o dotychczasowym doświadczeniu, a nowa praca dotyczy innego stanowiska. W dokumentach rekrutacyjnych oczywiście wpisałem wszystko zgodnie z umową. I pytanie czy lepiej olać temat czy zadzwonić do rekruterki i spytać czy wszystko ok.
#cv #praca

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
troskliwy-odkrywca-15: Dzień Dobry,
To było szczere pytanie, może rzeczywiście bezpodstawne, bo nawet u nas w pracy mamy Logistyk jako JOB SHORT CODE w systemie. Po prostu stresuję się, bo to pierwsza moja praca w poważnej firmie i nie chcę zaliczyć wpadki na starcie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Logistyka to tak obszerne pojęcie, że mogłeś być zarówno magazynierem co jeździ paleciakiem po placu, jak i osobą odpowiedzialną za nadzór frachtu z Azji, jak i gościem co organizuje loty w biurze podróży xD. Może dlatego 0 odzewu, bo nie wstrzeliłeś się w ich postrzeganie terminu "logistyk".
  • Odpowiedz