Aktywne Wpisy

salo91 +417
xDDDD Wy też wyliczacie żonie sikanie, czy tylko ja taki pantofel jestem, że tego nie robię?xD
#zwiazki
#zwiazki
źródło: 1000064422
Pobierz
moll +92
Baba się jutuba naoglądała i zainspirowała, a potem wykorzystała chłopa w kuchni do krojenia cebuli (。◕‿‿◕。)
Dwa takie mi wyszły, więc wygryw na jutrzejszy obiad
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie i trochę #bojowkapiekarska
Dwa takie mi wyszły, więc wygryw na jutrzejszy obiad
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie i trochę #bojowkapiekarska
źródło: 1000019569
Pobierz

Dzień Dobry,
Ostatnio rekrutowałem się do nowej pracy, jestem już po rozmowie i tak naprawdę czekam na pierwszy dzień pracy (za +/- miesiąc). Do tej pory pracowałem jako logistyce, jako Młodszy Specjalista ds. Logistyki. Ze względu na to, że to nie używa się w mnie w pracy tych formalnych terminologii, do CV wpisałem bez większego zastanowienia Logistyk (nie neguje, że podświadomie pewnie chciałem podkoloryzować). Na rozmowie, +/- z 15 min opowiadałem o dotychczasowym doświadczeniu, a nowa praca dotyczy innego stanowiska. W dokumentach rekrutacyjnych oczywiście wpisałem wszystko zgodnie z umową. I pytanie czy lepiej olać temat czy zadzwonić do rekruterki i spytać czy wszystko ok.
#cv #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: dobrze się czujesz?
@mirko_anonim: zadzown i zapytaj jak sie czuje i czy nie chcialaby gdzies wsykoczyc dzisiaj wieczorem!
To było szczere pytanie, może rzeczywiście bezpodstawne, bo nawet u nas w pracy mamy Logistyk jako JOB SHORT CODE w systemie. Po prostu stresuję się, bo to pierwsza moja praca w poważnej firmie i nie chcę zaliczyć wpadki na starcie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91